Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte


Datum:  donderdag 23 november 2017
Locatie: Tilburg

Op donderdag 23 november 2017 vindt in Tilburg de vijfde editie plaats van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR 2017).

NCBOR 2017 is een vakcongres waarbij alles draait om kennis over het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Het congres is voor medewerkers van overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, het Rijk) en bedrijven (groenaannemers, advies- en ingenieursbureaus) die betrokken zijn bij beleid, beheer en inrichting van de openbare ruimte.

Programma
In het plenaire programma worden drie grote opgaven geanalyseerd: veiligheid, duurzaamheid en toegankelijkheid. Het gaat hierbij om dilemma's, trends, slimme samenwerkingsverbanden en kansrijke verbinding van belangen en disciplines. In het middagprogramma wordt deze verkenning vertaald naar de praktijk van beheer en onderhoud; concreet in een excursieprogramma en instrumenteel en praktisch in deelsessies. Professionals zullen hierbij hun expertise delen.

Dit jaar is de gemeente Tilburg gastheer van NCBOR. Het congres vindt plaats op meerdere locaties. Zo zijn er sessies op verschillende locaties van Spoorzone013 en in het Midi-theater. Inschrijven kan via de website van het CROW.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM