Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman

Tuinprofessionaldagen


Datum:  dinsdag 16 januari 2018
Tijd: 16 en 17 januari
Locatie: Bouw & Infra Park, Harderwijk

Op dinsdag 16 en woensdag 17 januari vindt de achtste editie van de Tuinprofessionaldagen plaats. De locatie voor 2018 is het Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Onder het motto 'door kennis verbonden' worden er twee dagen lang verschillende presentaties en workshops georganiseerd voor tuinprofessionals. Deze kennis en informatie worden ter beschikking gesteld door de aangesloten partners van het evenement. De Tuinprofessionaldagen zijn namelijk een initiatief van achttien partners, waaronder Auga, Jub Holland, Stihl en Lageschaar Vaste Planten.

Programma
De Tuinprofessionaldagen worden geopend met een plenaire lezing van Guido Thys. Over de dag verspreid zijn er vervolgens acht verschillende kennissessies en acht workshops. Zo zijn onder meer Lodewijk Hoekstra (NL Greenlabel) en Dirk Hoekstra (VVB) aanwezig voor een lezing. Bezoekers kunnen maximaal vier kennissessies of workshops kiezen, en dienen die keuzes ook vooraf door te geven.

Aanmelden is helemaal gratis en kan via deze link. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van het evenement.


nieuw event opgeven

VACATURES