Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman

Studiedag 'kwaliteit in de openbare ruimte'


Datum:  donderdag 31 augustus 2017
Tijd: 10:00 - 16:30
Locatie: Ebben Inspyrium, Cuijk

In samenwerking met Public Outdoor Creations (POC) organiseert Boomkwekerij Ebben op donderdag 31 augustus de studiedag 'Hoe brengen we kwaliteit in de openbare ruimte?'.

Op welke manier versterken groene inrichtingselementen het stedelijk domein? Wat is de kracht van bomen in de stad en hoe kunnen we die kracht beter benutten? Hoe realiseer je vergaande groene ambities en hoe kan het beheer daaraan bijdragen? En met welke soortkeuze is de biodiversiteit in de stad te vergroten? Tijdens de studiedag krijgen bezoekers antwoord op deze en andere vragen omtrent het thema 'kwaliteit in de openbare ruimte' .

Op het programma staan lezingen van uiteenlopende vakgenoten die graag van gedachten wisselen over het hoogwaardig vergroenen van het stedelijk domein. Ook wordt er een korte rondleiding gegeven door de boomkwekerij en de omgeving. Verder is er alle gelegenheid om te netwerken. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar studiedag@ebben.nl onder vermelding van 'Studiedag Vergroening Openbare Ruimte'.


nieuw event opgeven

VACATURES