Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Expoproof
Siriusdreef 17-27
2132 WT Hoofddorp
Nederland

Tel: 023 568 92 89
E-mail: marc.dewinter@expoproof.com

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Dag van de Openbare Ruimte België op 1 februari
De Dag van de Openbare Ruimte vindt daar plaats op 1 februari 2018, en heeft als thema ‘stadsvernieuwing’. Locatie is wederom Expo Brussels.
Lees meer
Save the date: Dag van de Openbare Ruimte 2017
Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 organiseert Expoproof wederom de Dag van de Openbare Ruimte. De beurs vindt plaats op de Jaarsbeurs in Utrecht.
Lees meer
Save the date: Water in de Openbare Ruimte 2017
Afgelopen november werd de tweede editie van de beurs Water in de Openbare Ruimte georganiseerd. De volgende editie vindt plaats op donderdag 9 november, wederom in de Expo in Houten.
Lees meer
9 maart 2017: Dag van de Sportaccommodaties
De zesde editie van de Dag van de Sportaccommodaties vindt 9 maart 2017 plaats. Dat heeft beursorganisator Expoproof bekendgemaakt.
Lees meer
Geslaagde editie Dag van de Sportaccommodaties met nieuw record bezoekers
De organisatie van de Dag van de Sportaccommodaties kijkt tevreden terug naar de afgelopen editie en richt zich al op de volgende in 2017.
Lees meer
2 juni 2016: Euregio-editie Dag van de Openbare Ruimte
Donderdag 2 juni organiseert beursorganisator Expoproof in MECC Maastricht de eerste Euregio-editie van de Dag van de Openbare Ruimte.
Lees meer
3 en 4 februari: Dag van de Openbare Ruimte België
De organisatie van de Dag van de Openbare Ruimte Brussel laat weten dat de beursvloer van het evenement, dat dit jaar op 3 en 4 februari plaatsvindt, bijna is volgeboekt.
Lees meer
Locatiewijziging Dag van de Openbare Ruimte
De Dag van de Openbare Ruimte zal na twaalf jaar lang in de Expo Houten plaats te hebben gevonden gaan verhuizen naar de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees meer
430 exposanten, 40 lezingen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Tijdens de twaalfde editie van de Dag van de Openbare Ruimte kunnen bezoekers meer dan genoeg kennis en inspiratie opdoen over onderwerpen als ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.
Lees meer
Recordaantal bezoekers tijdens Dag van de Sportaccommodaties 2015
Met 1.308 bezoekers vestigt de Dag van de Sportaccommodaties opnieuw een record. Ten opzichte van de vorige editie is dat een stijging van 22%.
Lees meer
1 | 2
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
Eerste Euregio editie Dag an de Openbare Ruimte
De Dag van de Openbare Ruimte Euregio biedt een live communicatie platform voor openbare ruimte professionals die te maken hebben met het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van openbare ruimte, recreatieve voorzieningen, speeltuinen, outdoor, groene gebieden en verkeer.