Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Expoproof
Siriusdreef 17-27
2132 WT Hoofddorp
Nederland

Tel: 023 568 92 89
E-mail: marc.dewinter@expoproof.com

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Groenkeur hoofdsponsor Vakbeurs Openbare Ruimte
Op dinsdag 5 juni ondertekenden Groenkeur-directeur Dick Oosthoek en Marc de Winter (beursorganisator Expoproof) een sponsorovereenkomst.
Lees meer
Dag van de Openbare Ruimte verder als Vakbeurs Openbare Ruimte
De Dag van de Openbare Ruimte wordt dit jaar georganiseerd onder een nieuwe naam: Vakbeurs Openbare Ruimte.
Lees meer
Dag van de Sportaccommodaties op 8 maart
Bedrijven uit de branche zijn aanwezig om de laatste innovaties en trends te tonen. Daarnaast wordt voor de derde maal de Innovatieprijs Sportaccommodaties uitgereikt.
Lees meer
Jan van Setten over de participatiespagaat van ambtenaren
Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte gaf Jan van Setten een lezing over de participatiespagaat waarin ambtenaren zich bevinden.
Lees meer
3000 bezoekers eerste helft Dag van de Openbare Ruimte
De Dag van de Openbare Ruimte heeft volgens beursorganisator Expoproof een ‘vliegende start’ gemaakt. De eerste beursdag kon rekenen op ruim 3000 bezoekers.
Lees meer
Dag van de Openbare Ruimte 2017
Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 organiseert Expoproof wederom de Dag van de Openbare Ruimte. De beurs vindt plaats op de Jaarsbeurs in Utrecht.
Lees meer
Bekendmaking Boomproject v/h jaar op Dag van de Openbare Ruimte
Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte vindt de bekendmaking en prijsuitreiking plaats van de winnaar van het Boomproject van het Jaar 2017.
Lees meer
Dag van de Openbare Ruimte België op 1 februari
De Dag van de Openbare Ruimte vindt daar plaats op 1 februari 2018, en heeft als thema ‘stadsvernieuwing’. Locatie is wederom Expo Brussels.
Lees meer
Save the date: Water in de Openbare Ruimte 2017
Afgelopen november werd de tweede editie van de beurs Water in de Openbare Ruimte georganiseerd. De volgende editie vindt plaats op donderdag 9 november, wederom in de Expo in Houten.
Lees meer
9 maart 2017: Dag van de Sportaccommodaties
De zesde editie van de Dag van de Sportaccommodaties vindt 9 maart 2017 plaats. Dat heeft beursorganisator Expoproof bekendgemaakt.
Lees meer
1 | 2
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Het Plein als symbool voor kwaliteit
Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt weer een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats. De locatie van deze beurs is, net als vorig jaar, de Jaarbeurs in Utrecht. Eén van de blikvangers op de Utrechtse beursvloer is dit jaar Het Plein.
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
Eerste Euregio editie Dag an de Openbare Ruimte
De Dag van de Openbare Ruimte Euregio biedt een live communicatie platform voor openbare ruimte professionals die te maken hebben met het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van openbare ruimte, recreatieve voorzieningen, speeltuinen, outdoor, groene gebieden en verkeer.