Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Van der Haeghe BV
Elzenhof 7G
4191 PA Geldermalsen
Nederland

Tel: 0345 788104
Fax: 0345 788102
E-mail: info@vanderhaeghe.nl

www.vanderhaeghe.nl
PROGRAMMA MERKEN
ISEKI BIEDT EEN COMPLEET PROGRAMMA VAN TRACTOREN VAN 17 PK TOT 100 PK EN MAAIMACHINES VAN 5 PK TOT 50 PK. FERRIS PROGRAMMA VAN ZERO TURNS MET VERING. HÖRGER IS FABRIKANT VAN KUNSTGRASREINIGERS EN BOMFORD IS DE FABRIKANT VAN ARMMAAIERS ISEKI, FERRIS, HÖRGER, BOMFORD, SNAPPER, ECO
CONTACTPERSONEN
Michaël van der Lienden
Verkoopleider NL
06 537 551 37
m.vanderlienden@vanderhaeghe.nl
Tilko Gernaat
Rayonmanager Noord Nederland
06-51424042
tgernaat@vanderhaeghe.nl
Aard Pennings
Rayon manager Zuid Nederland
0610959176
a.pennings@vanderhaeghe.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Köppl: ideaal voor mechanische onkruidbestrijding
Importeur Van der Haeghe uit Geldermalsen zal op de GTH Demo-Doe-Dag drie verschillende Köppl-machines tonen en demonstreren, die ingezet kunnen worden voor onkruidbestrijding.
Lees meer
Import van Köppl bij Van der Haeghe BV
Per 1 april neemt Van der Haeghe BV uit Geldermalsen de distributie over van het Duitse merk Köppl voor de Nederlandse markt. De import wordt overgenomen van de firma Stierman de Leeuw uit Apeldoorn.
Lees meer
Grote, kleine en nieuwe deelnemers op 3e editie Groentechniek Holland
De acquisitie voor Groentechniek Holland is in volle gang. Na twee succesvolle edities vindt van dinsdag 12 t/m donderdag 14 september GTH 2017 plaats in Biddinghuizen.
Lees meer
Van der Haeghe BV aanwezig op Nationaal Sportvelden Congres
Van der Haeghe BV uit Geldermalsen is importeur van Iseki compacttrekkers/maaimachines en van Hörger kunstgrasreinigers.
Lees meer
Van der Haeghe BV presenteert Iseki TH4295M
Deze trekker, met 3 cilinder Iseki dieselmotor en een vermogen van 29 pk, kenmerkt zich door de smalle buitenmaat van 113 cm en de optie van een kruipbak.
Lees meer
Introductie van een no-nonsense Iseki
Tractoren zijn inmiddels net auto's. De lijst met gadgets is langer dan de lijst met technische spec. Mooi natuurlijk, maar dat moet allemaal betaald worden. Daarom komt Van der Haeghe nu met no-nonsense Iseki.
Lees meer
Nieuwe Iseki TG 6000 compacttrekkers
Iseki brengt een nieuwe serie compacttrekkers op de markt namelijk de TG 6000 als opvolger van de TG 5000 serie. De Iseki TG 6000 serie wordt geleverd in de vermogensklasse van 37 tot 67 pk.
Lees meer
Nieuwe Iseki TG 6000 compacttrekkers
Iseki brengt een nieuwe serie compacttrekkers op de markt namelijk de TG 6000 als opvolger van de TG 5000 serie. De Iseki TG 6000 serie wordt geleverd in de vermogensklasse van 37 tot 67 pk.
Lees meer
1 | 2
'Snel maaien is alles-bepalend voor de total cost of ownership'
Het Amerikaanse Ferris, fabrikant van professionele maaiers, toonde op 7 maart met importeur Van der Haeghe bv zijn nieuwe modellen voor 2017 bij Briggs and Stratton Netherlands in Herten.
Multifunctionaliteit als uitgangspunt
Van der Haeghe is importeur van verschillende tuin- en parkmerken, waaronder Ferris. Zo heeft Van der Haeghe onder meer de Ferris IS 5100Z in het assortiment. De IS 5100Z is een full-size zero-turn-maaier die vooral geschikt is voor landschapsverzorging en het maaien van gazons.
Klachten over blessures op kunstgras zouden overbodig moeten zijn
Een aantal lelijke blessures bij spelers van PEC Zwolle en een onderzoek van AVRO/TROS Radar deden de discussie over de veiligheid van kunstgras onlangs weer in volle hevigheid losbranden.
Krachtige maaier voor 'grof geschut'
Als Nederlands importeur voert Van der Haeghe Tuin- en Parkmachines uit Geldermalsen sinds enkele jaren een ruim assortiment (front)maaiers van de Japanse fabrikant Iseki. Jongste aanwinst in de SF-frontmaaierserie is de Iseki SF 450.
'Golf speel je op gras, niet op groen'
Herbert van Hout haalt een zomertje door. Niet omdat hij onmisbaar is, maar omdat hij geen seconde wil missen van de metamorfose die 'zijn' golfbaan Overbrug in Helmond ondergaat. Met zijn collega's van De Enk uit Renkum heeft de hoofdgreenkeeper vorig jaar nieuwe greens en tees ingezaaid.
De Groene Index
Ferris zet met maaimachines in op benzine
Met zijn nieuwe productlijn zet maaimachineleverancier Ferris in op benzinemotoren, betere stoelen en een kleinere kans op storingen. Met twee nieuwe types, een aantal product-updates en het gepatenteerde veersysteem richt de fabrikant zich nadrukkelijk op een nog lagere cost of ownership.
'Hörgeren' inmiddels een begrip
Seminars, kunstgrasdagen en beurzen brachten in de nieuwe eeuw het besef dat kunstgrasvelden onderhoud nodig hebben. Marktleider in kunstgrasreinigers is Hörger. Dat gaat zover dat beheerders onderling het werkwoord ‘hörgeren’ gebruiken. De SKU 1500 Pro is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker. Maar wat is dat eigenlijk voor machine?
1 | 2
FOTOREPORTAGE