Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Stihl
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Nederland

Tel: 076 52 44 888
E-mail: info@stihl.nl

www.stihl.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
31ste editie Houthakkersfeest op 19 en 20 augustus
Het Nederlands Kampioenschap Sculptuurzagen is een vast tweedaags onderdeel van dit evenement. Nieuw dit jaar is dat de bosarbeid wedstrijden op beide dagen plaatsvinden.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
Nieuw instapmodel heggenschaar van Stihl: HSA 45
De HSA 45 accuheggenschaar, voorzien van een geïntegreerde lithium-ionaccu, dient als instapmodel voor kleine tuinen.
Lees meer
Nieuwe professionele heggenscharen Stihl
Stihl heeft onlangs een nieuwe heggenschaar op accu geïntroduceerd: de HSA 94. Het nieuwe model is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en zou qua kracht niet onderdoen van het krachtige benzinemodel, stelt het concern.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Stihl komt met nieuwe, elektrische kettingzaag
Het nieuwe model richt zich specifiek op gelegenheidsgebruikers zoals landbouwers en woningeigenaars.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
'Accumachines worden steeds belangrijker'
Accumachines worden voor het groenonderhoud steeds belangrijker, vinden ze bij Stihl. Het bedrijf pakt dan ook flink uit tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Demo Dag Groen & Doen 4.0 op 23 en 24 juni
Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni organiseert een groep bedrijven de Demo Dag Groen & Doen 4.0.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Accu anno 2017
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: nieuwe introducties met accu-aandrijving. Tuin- en parkmachines, onkruidborstels, golfkarren, werktuigen en robotmaaiers; je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar met accu.
Het Nuth van accumachines
Iedereen is inmiddels overtuigd van de voordelen van werken met accumachines: minder trillingen, minder uitstoot en minder geluid. Aan de andere kant weet iedereen dat geld ook belangrijk is.
Groei van de professionele acculijn
Op een persreis in februari meldde STIHL zich een ambitieus doel: het accu-assortiment de komende jaren uitbreiden naar zo'n 75 modellen.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Nieuwe accumachine maakt krachtige en geruisloos snoeien mogelijk
Het knippen van de heg was tot voor kort voor velen een vermoeiende bezigheid. De schadelijke uitlaatgassen van een benzinemachine in combinatie met het lawaai zorgden ervoor dat de hele buurt kon meegenieten van een goede snoeipartij van heg of ander groen.
Stihl verwacht marktaandeel benzine te vergroten
In februari gaf Stihl een persrondleiding, waarbij machines en ontwikkelingen werden gepresenteerd en een rondleiding werd gegeven door de fabrieken in Stuttgart en Zürich. Daarbij werd duidelijk dat het bedrijf naast behalve op accu nadrukkelijk blijft inzetten op benzinemotoren.
Hoveniers krikken kennis op tijdens Tuinprofessionaldagen
Op 17 en 18 januari is de zevende editie van Tuinprofessionals, ditmaal in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Inspirator en schaatser Erben Wennemars trapt af en de toegang voor tuinprofessionals is gratis. Het hoofdthema van dit jaar is ‘kennis van de moderne hovenier’.
1 | 2 | 3