Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Stihl
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Nederland

Tel: 076 52 44 888
E-mail: info@stihl.nl

www.stihl.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Stihl komt met nieuwe, elektrische kettingzaag
Het nieuwe model richt zich specifiek op gelegenheidsgebruikers zoals landbouwers en woningeigenaars.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
'Accumachines worden steeds belangrijker'
Accumachines worden voor het groenonderhoud steeds belangrijker, vinden ze bij Stihl. Het bedrijf pakt dan ook flink uit tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Demo Dag Groen & Doen 4.0 op 23 en 24 juni
Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni organiseert een groep bedrijven de Demo Dag Groen & Doen 4.0.
Lees meer
Compleet assortiment robotmaaiers te zien op 15 juni
Ook Viking, Astrobot en Eurogarden zijn op 15 juni aanwezig. Daarmee kent de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission een compleet assortiment aan robotmaaiers.
Lees meer
Stihl MSA 140 C-BQ accukettingzaag vanaf nu leverbaar
De kettingzaag wordt aangedreven door een lithium-ionaccu van 36 Volt, waardoor de gebruiker geen gehoorbescherming nodig heeft.
Lees meer
Test zelf bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers
Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission nemen verschillende grote leveranciers hun assortiment aan bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers mee.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Stihl verwacht marktaandeel benzine te vergroten
In februari gaf Stihl een persrondleiding, waarbij machines en ontwikkelingen werden gepresenteerd en een rondleiding werd gegeven door de fabrieken in Stuttgart en Zürich. Daarbij werd duidelijk dat het bedrijf naast behalve op accu nadrukkelijk blijft inzetten op benzinemotoren.
Hoveniers krikken kennis op tijdens Tuinprofessionaldagen
Op 17 en 18 januari is de zevende editie van Tuinprofessionals, ditmaal in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Inspirator en schaatser Erben Wennemars trapt af en de toegang voor tuinprofessionals is gratis. Het hoofdthema van dit jaar is ‘kennis van de moderne hovenier’.
Golfbaan van het jaar 2015 verwelkomt de ijsvogel en de spreew
De Vlaamse hoofdgreenkeeper Koen Verhelst van Golf- en Countryclub Midden-Brabant heeft eind vorig jaar de prijs van de beste Golfbaan van Nederland in ontvangst genomen, samen met zijn vier greenkeepercollega’s en eigenaar Joep Verheijen.
Werken met accumachines van Stihl logistiek perfect geregeld met bijzonder oplaadstation
In het kader van het streven naar duurzaam werken heeft de Atlant Groep een groot deel van de motorische handgedragen machines vervangen door accumachines van Stihl. Eerst was er nogal wat argwaan bij de medewerkers, want een machine moet immers lekker ronken. ‘Maar het is een kwestie van je mindset bijstellen’, zegt teamleider groenprojecten Wim Walravens. ‘Nu zijn ze zeer tevreden en vragen ze: wanneer komt de rest?’
Volledig ontzorgd met een up-to-date machinepark
Waarom zou je je als bedrijf of gemeente druk maken om onderhoud en keuringen van eigen, vaak verouderde machines, als je nieuwe en jonge machines flexibel kunt leasen? Want dat kan met het Poel Machinebeheer Concept van Poel Bosbouwartikelen bv. ‘Je hebt steeds de nieuwste machines, die altijd gekeurd zijn en wat je niet nodig hebt, kan weer terug.
Recreanten verdrijven de ratten
Waar deze zomer nog de ziekte van Weil heerste, is begonnen met de aanleg van een natuurspeelplaats. Uiterwaarde, een samenwerkingsverband van drie recreatieschappen en beheerder van Strandpark Slijk-Ewijk, heeft alle vruchtdragende bomen en struiken van het tot voor kort 'besmette' eiland laten verwijderen, waardoor de kans op de aanwezigheid van ratten met 80 procent is afgenomen.
De stille revolutie
De nieuwste generatie accugereedschap is ook geschikt voor professionals in de groene sector. Toch bestaan er de nodige vooroordelen omtrent dit soort gereedschap. Stad & Groen sprak met Andre Kors van Stierman de Leeuw om meer duidelijkheid te krijgen over dit gereedschap.
Milieuvriendelijke groenbeheer al lang gemeengoed in België
Nederland en België mogen dan met elkaar verbonden zijn, maar wat groenbeheer betreft zijn de Belgen ons ver vooruit. Chemische middelen om onkruid te beheren zijn er allang in de ban en ook qua gereedschap kijken ze in België verder dan naar het resultaat alleen.
1 | 2