Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
CAV Agrotheek B.V.
Zuidrak 18
1771 SW Wieringerwerf
Nederland

Tel: 0889900700
Fax: 0889900799
E-mail: info@agrotheek.nl

www.agrotheek.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Heyboer en CAV Agrotheek samen verder
CAV Agrotheek B.V. neemt Heyboer B.V. over. Hiertoe wordt een Holding opgericht waarin CAV Agrotheek B.V. uit Wieringerwerf en CZAV U.A. uit Wemeldinge aandeelhouders zijn. Dat maakten de organisaties 12 juli bekend.
Lees meer
Wint CAV Agrotheek met het Sportvelden ziektevrij maken met stoom de Green Innovation Award 2014 in de categorie Sport ?

Lees meer
Breken met chemie op de golfbaan in de praktijk
Het Committed to Green/GEO netwerk maakt melding van een bezoek aan twee golfbanen, die zeer bewust omgaan met chemie. Op initiatief van de NGF werden twee verschillende green onderhoudspraktijken nader bekeken: Sluispolder en de Kennemer.
Lees meer
Bemesting met Ekote Sport&Green gaat van start
Gemeente Enkhuizen, Noord-Holland gaat voor het eerst dit seizoen bemesting met de nieuwe gecontroleerd vrijkomende meststof Ekote Sport&Green Balance uitproberen op het sportpark Immerhorn.
Lees meer
Sportvelden ziektevrij maken op volle stoom
De gemeente Westland heeft in samenwerking met adviseur Arno Westhoven van Cav Agrotheek besloten een veld te laten stomen om het te bevrijden van schadelijke aaltjes. Deze vorm van grond ontsmetten gebeurt al decennialang in de glastuinbouw. Heeft deze manier van ontsmetting toekomst voor de Nederlandse golfbanen en sportvelden?