Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Krinkels B.V.
Plantagebaan 58
4724 CK Wouw
Nederland

Tel: 0165 301 851 / 06 120 386 71
Fax: 0165 302 781
E-mail: info@krinkels.nl

BTW: NL 0059.25.617 B03
KvK: 20037591

www.krinkels.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Krinkels is sterk in Groen, Infra, Water en Sport.

Wij bestaan ruim 50 jaar en realiseren met ruim 200 medewerkers een jaaromzet van 57 miljoen euro.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Wouw. Daarnaast heeft Krinkels nevenvestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wouw, Zoeterwoude en Zuidwolde.

Deze landelijke spreiding maakt het mogelijk efficiënt te werken voor zowel lokale als nationale opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn o.a. overheids- en semi-overheidsinstellingen en gemeenten verspreid over alle delen van Nederland.
CONTACTPERSONEN
Robin Castelijn
Marketing medewerker
06 120 386 71
Robin.Castelijn@krinkels.nl
Alette Vermeulen
Marketing Medewerker
06 11 51 26 61
Alette.Vermeulen@krinkels.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Duurzaam inkopen: betere communicatie en samenwerking essentieel
Welke knelpunten staan duurzaam inkopen in de weg? Over deze vraag discussieerde Stichting Groenkeur samen met sprekers en aanwezigen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte.
Lees meer
Gezamenlijke stand Krinkels en zusterbedrijven
Op 27 en 28 september vindt de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Krinkels en zusterbedrijven zijn hier natuurlijk aanwezig als standhouder.
Lees meer
Krinkels vestigt zich op bedrijventerrein Breda
Krinkels gaat zich als vijfde bedrijf vestigen op het Rithmeesterpark in Breda. De Groenvoorziener heeft een kavel van 0,7 hectare gekocht op het bedrijventerrein.
Lees meer
Krinkels presenteert MVO jaarverslag
Groenvoorziener Krinkels heeft zijn MVO jaarverslag 2017 gepresenteerd. In het verslag blikt het bedrijf terug op de duurzame ontwikkelingen en activiteiten van het afgelopen jaar.
Lees meer
Baggeren van de Flevolandse Ruttensevaart
Krinkels heeft tot aan de zomer De Ruttensevaart, een rivier in de provincie Flevoland over een lengte van 6,5 kilometer gebaggerd.
Lees meer
KMD van hybrideveld naar kunstgras
De Wateringse voetbalvereniging KMD maakt de overstap van een hybrideveld naar kunstgras. Aannemer Krinkels is onlangs begonnen met de werkzaamheden.
Lees meer
Krinkels krijgt gladheidsbestrijding NS-stations gegund
Waar diverse Nederlanders op een bedje aan de Costa's liggen, maken anderen al plannen voor de koudere maanden. Zo heeft Krinkels een contract getekend voor gladheidsbestrijding op NS-stations.
Lees meer
211 nieuwe bomen voor Amsterdamse Klaprozenweg
In opdracht van Bam Infra regio Noordwest heeft Krinkels de aanplant van 211 stuks grotere bomen (zeven soorten iepen) en hedera-onderbeplanting gerealiseerd.
Lees meer
Hoofddorp krijgt ecologisch geluidsscherm
Eind 2017 wordt er gestart met de aanleg van een duurzaam en ecologisch geluidsscherm in Hoofddorp.
Lees meer
Krinkels winnaar kleine partijen in Grote Gunningen-onderzoek Cobouw
In de groenbranche behoort Krinkels tot de grootste spelers. Maar op infragebied is het relatief klein. Toch is het bedrijf dit jaar de winnaar van het Grote Gunningen-onderzoek van Cobouw wat betreft het aantal contracten.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
'Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag'
Dit is de ambitieuze ambitie waarmee de nieuwe organisatie van Quercus boomexperts zichzelf de komende jaren verder gaat ontwikkelen en manifesteren in de bomenmarkt.
Groen, groener, groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. De oogst aan innoverende groenprojecten.
Deze maaier brak het ijs van Twentse nuchterheid op alle fronten
Al voor het tweede seizoen is hij bezig op het voetbalveld van de Universiteit Twente in Enschede: de Bigmow van Belrobotics. Uitvoerder Geert de Haan van Krinkels Hengelo vindt het een echte aanwinst.
Geintegreerd beheer nog ver weg
Als het op onkruidbestrijding op verhardingen aankomt, bestaat de zaligmakende techniek niet. Misschien zit de crux hem juist wel in de combinatie van technieken. In Brugge probeert men sinds een paar jaar zelfs meerdere technieken in één werkgang te combineren.
City meets nature
In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer ontwerpt en bouwt Krinkels in samenwerking met Smitsrinsma een geluidsscherm aan de Nieuwe Bennebroekerweg ten zuiden van Hoofddorp.
Boomstut symbool voor transformatie plein in Heerlen
Boomstutten worden over het algemeen gezien als functioneel, maar niet erg mooi. In Heerlen staat sinds kort echter een boomstut die een positieve uitzondering op die regel vormt.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE