Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Krinkels B.V.
Plantagebaan 58
4724 CK Wouw
Nederland

Tel: 0165 301 851 / 06 120 386 71
Fax: 0165 302 781
E-mail: info@krinkels.nl

BTW: NL 0059.25.617 B03
KvK: 20037591

www.krinkels.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Krinkels is sterk in Groen, Infra, Water en Sport.

Wij bestaan ruim 50 jaar en realiseren met ruim 200 medewerkers een jaaromzet van 57 miljoen euro.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Wouw. Daarnaast heeft Krinkels nevenvestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wouw, Zoeterwoude en Zuidwolde.

Deze landelijke spreiding maakt het mogelijk efficiënt te werken voor zowel lokale als nationale opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn o.a. overheids- en semi-overheidsinstellingen en gemeenten verspreid over alle delen van Nederland.
CONTACTPERSONEN
Robin Castelijn
Marketing medewerker
06 120 386 71
Robin.Castelijn@krinkels.nl
Alette Vermeulen
Marketing Medewerker
06 11 51 26 61
Alette.Vermeulen@krinkels.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Krinkels winnaar kleine partijen in Grote Gunningen-onderzoek Cobouw
In de groenbranche behoort Krinkels tot de grootste spelers. Maar op infragebied is het relatief klein. Toch is het bedrijf dit jaar de winnaar van het Grote Gunningen-onderzoek van Cobouw wat betreft het aantal contracten.
Lees meer
Nationaal Monument MH17
Op 17 juli 2014 werd boven Oekranië vlucht MH17 uit de lucht geschoten. 298 mensen kwamen om het leven. Ter nagedachtenis aan de slachtoffers wordt in Vijfhuizen, nabij Schiphol, een monument gerealiseerd.
Lees meer
PROJECT: ‘ecologisch geluidsscherm’ gemeente Haarlemmermeer
In opdracht van gemeente Haarlemmermeer werkt Krinkels B.V. het ontwerp voor een 'ecologisch geluidsscherm' uit.
Lees meer
Uitvoeringsteam en provincie houden kennismakingssessie
Begin april zijn de werkzaamheden gestart in het gebiedscontract Midden Noord van Provincie Noord-Holland. Provincie en uitvoerende partijen leerden elkaar in een gezamenlijke project startup op een ludieke manier beter kennen.
Lees meer
Krinkels aan de slag tijdens Landelijke Opschoondag
Tijdens de Landelijke Opschoondag op 25 maart zijn medewerkers van Krinkels massaal op pad gegaan om zwerfafval in de directe omgeving aan te pakken.
Lees meer
Aquaco verzorgt beregeningsinstallatie Nationaal Monument MH17
De opdracht omvat de aanleg van een automatische beregeningsinstallatie voor de grasvlakken en een dripsysteem bij de 298 bomen.
Lees meer
Drenthe zorgt met bermgras voor CO2-reductie van 358 ton
Om deze reductie te realiseren, werkte de provincie samen met drie andere partijen: Krinkels, Attero en Pitpoint.
Lees meer
Verlenging Prestatiecontract Meerjarig Onderhoud A6/A27/N50
Na een intensieve samenwerkingsperiode van bijna twee jaar is op 20 december 2016 het Prestatiecontract Midden Nederland Noord met een jaar verlengd.
Lees meer
Aanleg kunstgrasvelden Cluster West Amsterdam
In juli heeft Krinkels de opdracht ontvangen voor de aanleg van een aantal kunstgrasvelden op drie sportparken in Amsterdam-West.
Lees meer
Werken aan veilige bomen N65
Onlangs is ETS boomexperts begonnen aan haar grootste en meest uitdagende snoeiproject tot dusver: in 10 weken tijd bijna 2000 eiken snoeien bij de N65.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Gemeentes lopen minimaal 20 jaar achter
Misschien met uitzondering van de nieuwe president van Amerika lijkt iedereen overtuigd te zijn van een veranderend klimaat. Daarmee komen meteen de volgende vragen om de hoek kijken: Doen we genoeg om de effecten van klimaatverandering in de hand te houden? Wie heeft de regie en wie betaalt straks de rekening?
Perfect Pitches: Kunstgras in de Schijnwerpers
Wij zijn de grootste en willen graag de grootste blijven
Bescheidenheid is een mooie eigenschap. Dat standpunt lijkt ook Marc Bolier, de hagelneue kopman van Krinkels te huldigen, maar te bescheiden is ook nergens goed voor. Hij begint zijn eerste interview als ceo van Krinkels nog heel bescheiden met de stelling: 'Wij zijn een van de grotere bedrijven in de groene sector'
Welkom in The Smart City
Toen ik op de middelbare school zat, was het bepaald niet cool om een nerd te zijn. Nerds kregen geen meisjes en al zeker niet de knappe. Dat beeld is volledig gekanteld. In onze ICTgedreven maatschappij zijn nerds de nieuwe stars.
'Hij draait nu drie weken en hij bevalt ons heel goed'
Voor het eerst is het mogelijk om een robotmaaier te laden op zonne-energie. Deze 100 procent duurzame oplossing voor het laden van het laadstation van een robotmaaier genereert door middel van een lichtpaneel stroom die opgeslagen wordt.
'Hij draait nu drie weken en hij bevalt ons heel goed’
Voor het eerst is het mogelijk om een robotmaaier te laden op zonne-energie. Deze 100 procent duurzame oplossing voor het laden van het laadstation van een robotmaaier genereert door middel van een lichtpaneel stroom die opgeslagen wordt.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE