Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Kuypers Graszoden B.V.
Gijzelsestraat 18
5074 RS Biezenmortel
Nederland

Tel: 0411 64 69 50

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Doorgezaaide grasmat direct te betreden met Vredo doorzaaimachines
Voor grasmatten met een hoge betredingsgraad is het cruciaal dat deze na het doorzaaien direct te betreden zijn. Met de doorzaaimachines van Vredo wordt de huidige grasmat behouden.
Lees meer
Perruzo ruimste assortiment klepelmaaiers blijft groeien
Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het Italiaanse Perruzo het meest uitgebreide aanbod op de markt. Voor iedere maaitoepassing is er dus wel een gepaste Peruzzo te vinden.
Lees meer
Etesia demonstreert maaimachine tijdens Nationale Demodag Hoveniers
Verticuteren word steeds belangrijker in het gazonbeheer. Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal de Etesia H124DX gazonmaaimachine gedemonstreerd worden door Etesia.
Lees meer
Readymade Green Fence van Hedge to Go zorgt voor gezonde leefomgeving
Zowel in de stad als daarbuiten, met veel of weinig ruimte: iedereen wil een gezonde leefomgeving. Met kant en klare groene afscheidingen wil Hedge to Go daar aan bijdragen.
Lees meer
Nieuw in het assortiment van Josta: Verticuteermachine Mossrider
Josta Gazonverzorging – Tuin en Park heeft sinds kort een nieuwe verticuteermachine in het assortiment. De machine wordt gedemonstreerd op de Nationale Demodag Hoveniers 2018.
Lees meer
Twee grote themademonstraties tijdens Nationale Demodag Hoveniers 2018
De voormalige Gazon Demodag is dit jaar volledig vernieuwd. Zowel de naam (vanaf dit jaar Nationale Demodag Hoveniers) als het programma gaan op de schop.
Lees meer
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september vindt de negende editie van de Nationale Gazon Demodag plaats. Deze keer echter onder en nieuwe naam: Nationale Demodag Hoveniers.
Lees meer
Koninklijk paar krijgt aangepast groen onthaal in Tilburg
De Diamant Groep in Tilburg voerde afgelopen week werkzaamheden uit met een Koninklijk tintje. Speciaal voor Koningsdag op 27 april paste Kuypers Graszoden de geleverde grasrollen aan, wat een strakker resultaat oplevert.
Lees meer
Nieuw gras op Amerikaans ereveld Margraten
Op een van de grootste militaire begraafplaatsen ter wereld, het Amerikaanse ereveld Margraten, is onlangs een grasstrook vernieuwd met 7.800 m2 graszoden.
Lees meer
Ruim 300 bezoekers op zonnige Nationale Gazon Demodag
Bezoekers werden door expertbedrijven bijgepraat over de nieuwste inzichten, technieken en materialen rondom de aanleg en het onderhoud van gazons.
Lees meer
1 | 2
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september is het weer de Nationale Gazon Demodag, de niet te missen praktijkdag voor hoveniers en groenvoorzieners. Met een nieuwe naam en invulling willen de initiatiefnemers de dag naar een nog hoger plan trekken.
Levende tuin centraal op 19 september in Biezenmortel
De Nationale Demodag Hoveniers laat op 19 september a.s. in Biezenmortel de allerlaatste trends en ontwikkelingen uit ‘de levende tuin’ zien.
Groene loper voor Koninklijk paar
De Diamant Groep in Tilburg voert werkzaamheden uit met een koninklijk tintje. Speciaal voor het koninklijk bezoek op 27 april paste Kuypers Graszoden de geleverde grasrollen aan, wat een strakker resultaat oplevert op Koningsdag.
In één dagdeel bijgespijkerd over gazononderhoud
Gras is alleen al door zijn enorme oppervlakte gezichtsbepalend voor onze tuinen en openbare ruimten. Je zou dan ook verwachten dat groenbeheerders en hoveniers naadloos aanvoelen hoe ze gazons moeten aanleggen en onderhouden. Maar de praktijk is anders.
Zo geef je gazons weer een flinke oppepper
De 7e editie van de Nationale Gazon Demodag op 21 september a.s. in het Brabantse Biezenmortel wil hoveniers en openbaar groenbeheerders de praktische kant van gazonherstel laten zien. Experts op het gebied van bodem, bemesting, gras, cultuur- en watertechniek tonen hoe je met een toegespitst stappenplan gazons, grasterreinen en -parken in een mum van tijd weer in topconditie brengt.