Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Auga
Winkelskamp 13
7255 PZ Hengelo (Gld.)
Nederland

Tel: 0575 468020
E-mail: info@auga.nl

BTW: NL008127438B01
KvK: 09064096

https://www.auga.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
AUGA Fonteinen, filter- en beluchtingsinstallaties en Vijverbenodigdheden

Auga is actief op vele gebieden van watertechniek: gespecialiseerd in ontwerp en bouw van fonteinen, filter- en beluchtingsinstallaties. Volledig afgestemd op wensen van de klant, waarbij vele vormen van bewegend water denkbaar zijn. Naast onze eigen productlijnen vertegenwoordigen we het merk Messner uit Duitsland voor vijverproducten. Onze producten zijn verkrijgbaar via ons uitgebreide dealernetwerk (zie onze site auga.nl)
AUGA, Messner
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Doorgezaaide grasmat direct te betreden met Vredo doorzaaimachines
Voor grasmatten met een hoge betredingsgraad is het cruciaal dat deze na het doorzaaien direct te betreden zijn. Met de doorzaaimachines van Vredo wordt de huidige grasmat behouden.
Lees meer
Perruzo ruimste assortiment klepelmaaiers blijft groeien
Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het Italiaanse Perruzo het meest uitgebreide aanbod op de markt. Voor iedere maaitoepassing is er dus wel een gepaste Peruzzo te vinden.
Lees meer
Etesia demonstreert maaimachine tijdens Nationale Demodag Hoveniers
Verticuteren word steeds belangrijker in het gazonbeheer. Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal de Etesia H124DX gazonmaaimachine gedemonstreerd worden door Etesia.
Lees meer
Readymade Green Fence van Hedge to Go zorgt voor gezonde leefomgeving
Zowel in de stad als daarbuiten, met veel of weinig ruimte: iedereen wil een gezonde leefomgeving. Met kant en klare groene afscheidingen wil Hedge to Go daar aan bijdragen.
Lees meer
Nieuw in het assortiment van Josta: Verticuteermachine Mossrider
Josta Gazonverzorging – Tuin en Park heeft sinds kort een nieuwe verticuteermachine in het assortiment. De machine wordt gedemonstreerd op de Nationale Demodag Hoveniers 2018.
Lees meer
Twee grote themademonstraties tijdens Nationale Demodag Hoveniers 2018
De voormalige Gazon Demodag is dit jaar volledig vernieuwd. Zowel de naam (vanaf dit jaar Nationale Demodag Hoveniers) als het programma gaan op de schop.
Lees meer
Auga verzorgt workshop vijvers op Tuinprofessionaldagen
Auga en Ecolan verzorgen samen een workshop Vijvers. Deze wordt gegeven op de Tuinprofessionaldagen op 16 en 17 januari in Bouw & Infra Park te Harderwijk.
Lees meer
Nieuwe editie Tuinprofessionaldagen op 16 en 17 januari
Op dinsdag 16 en woensdag 17 januari vindt de achtste editie van de Tuinprofessionaldagen plaats. De locatie voor 2018 is het Bouw & Infra Park in Harderwijk.
Lees meer
Water vitaliseren
Opwarming van de aarde is letterlijk een hot topic. Ook in de markt van openbaar water.
Lees meer
Water vitaliseren
Stilstaand, opwarmend water in grote vijvers zorgt voor jaarlijks terugkerende problemen. Auga biedt een aantal praktische oplossingen hiervoor.
Lees meer
1 | 2
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Kant-en-klare techniek voor de vijver
In maart begon Hoveniersbedrijf Harry Esselink met de aanleg van een particuliere achtertuin in Velp. Een onderdeel van deze nieuwe tuin was de aanleg van een siervijver. AUGA bouwde voor deze vijver een techniekput, waarin alle techniek van de vijver verzameld is.
Techniek voor vijvers: zelf blijven bouwen of uitbesteden?
In Nederland worden elk jaar vele honderden waterpartijen aangelegd voor zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt. Als dit werk binnen een door de aannemer aangenomen project valt, is het vaak in handen van deze partij.
Hoveniers krikken kennis op tijdens Tuinprofessionaldagen
Op 17 en 18 januari is de zevende editie van Tuinprofessionals, ditmaal in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Inspirator en schaatser Erben Wennemars trapt af en de toegang voor tuinprofessionals is gratis. Het hoofdthema van dit jaar is ‘kennis van de moderne hovenier’.
Overpeinzingen van een onderneming met een missie
Auga opereert inmiddels bijna dertig jaar in de markt met watertechniek, gestart als leverancier van vijverpompen, tegenwoordig vooral bezig met specialisaties zoals fonteintechniek en het vitaliseren van stads-, park- en visvijvers met pompinstallaties.
Drijvende fontein voor Apeldoorn
Auga, specialist in fonteinen, vijverbenodigdheden en watertechniek, heeft een drijvende fontein geleverd aan de gemeente Apeldoorn. Deze, door Bos Watertechniek geïnstalleerde fontein is in augustus in gebruik genomen.
De Groene Index
De legionallevrees voorbij
De gemeente Apeldoorn heeft afgelopen jaar alle fonteinen aangesloten op het centrale systeem voor de beheersing van waterkwaliteit. De stad heeft daarmee de kwaliteit van de waterbeheersing in fonteinen op hetzelfde niveau gebracht als dat van de rioolgemalen en pompstations en bespaart fors op de kosten.
1 | 2