Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Auga
Winkelskamp 13
7255 PZ Hengelo (Gld.)
Nederland

Tel: 0575 468020
E-mail: info@auga.nl

BTW: NL008127438B01
KvK: 09064096

www.auga.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
AUGA Fonteinen, filter- en beluchtingsinstallaties en Vijverbenodigdheden

Auga is actief op vele gebieden van watertechniek: gespecialiseerd in ontwerp en bouw van fonteinen, filter- en beluchtingsinstallaties. Volledig afgestemd op wensen van de klant, waarbij vele vormen van bewegend water denkbaar zijn. Naast onze eigen productlijnen vertegenwoordigen we het merk Messner uit Duitsland voor vijverproducten. Onze producten zijn verkrijgbaar via ons uitgebreide dealernetwerk (zie onze site auga.nl)
AUGA, Messner
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Water vitaliseren
Opwarming van de aarde is letterlijk een hot topic. Ook in de markt van openbaar water.
Lees meer
Water vitaliseren
Stilstaand, opwarmend water in grote vijvers zorgt voor jaarlijks terugkerende problemen. Auga biedt een aantal praktische oplossingen hiervoor.
Lees meer
Kant-en-klare techniekputten voor gemakkelijkere aanleg vijver
Om vijvertechniek toegankelijker te maken voor mensen met relatief weinig vakkennis, levert Auga tegenwoordig kant-en-klare-techniekputten.
Lees meer
Auga en Esselink realiseren samen siervijver in Velp
Auga bouwde voor deze vijver een techniekput, waarin alle techniek van de vijver verzameld is. Enkele maanden later blijkt dat deze werkwijze duidelijk zijn vruchten afgeworpen heeft.
Lees meer
Auga introduceert complete techniekputten voor aanleg vijvers
Auga presenteert vanaf vandaag op De Groene Sector Vakbeurs zijn nieuwe techniekputten voor de vijver. In deze 'boxen' wordt alle techniek nodig voor de aanleg van een vijver verwerkt.
Lees meer
'Vriest het? Neem dan maatregelen voor uw vijver'
Over een paar dagen begint de astronomische winter. Het winterweer brengt met zich mee dat vijvers kunnen bevriezen.
Lees meer
Auga biedt totaaloplossingen voor watertechniek
Het werkterrein van Auga voor watertechniek is breed; kennis en producten worden toegepast bij waterprojecten voor particuliere en bedrijfsmatige doeleinden.
Lees meer
Auga levert drijvende fontein voor Apeldoorn
In mei heeft Auga, specialist in fonteinen, vijverbenodigdheden en watertechniek, een drijvende fontein geleverd aan de gemeente Apeldoorn. Bos Watertechniek was de installateur.
Lees meer
Uitgebreider assortiment Eco-Oh-producten voor Auga
Auga heeft zijn assortiment uitgebreid met nieuwe Ecolat-rollen, Ecolat-recht afboording en Ecoplanc-systeemplanken.
Lees meer
Tuinprofessionaldagen 19 en 20 januari in St. Oedenrode
Op 19 en 20 januari 2016 wordt voor de 6e keer de Tuinprofessional dagen georganiseerd. Dit jaar vindt het evenement wederom plaatst bij Van Den Berk Boomkwekerijen in St. Oedenrode.
Lees meer
1 | 2
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Kant-en-klare techniek voor de vijver
In maart begon Hoveniersbedrijf Harry Esselink met de aanleg van een particuliere achtertuin in Velp. Een onderdeel van deze nieuwe tuin was de aanleg van een siervijver. AUGA bouwde voor deze vijver een techniekput, waarin alle techniek van de vijver verzameld is.
Techniek voor vijvers: zelf blijven bouwen of uitbesteden?
In Nederland worden elk jaar vele honderden waterpartijen aangelegd voor zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt. Als dit werk binnen een door de aannemer aangenomen project valt, is het vaak in handen van deze partij.
Hoveniers krikken kennis op tijdens Tuinprofessionaldagen
Op 17 en 18 januari is de zevende editie van Tuinprofessionals, ditmaal in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. Inspirator en schaatser Erben Wennemars trapt af en de toegang voor tuinprofessionals is gratis. Het hoofdthema van dit jaar is ‘kennis van de moderne hovenier’.
Overpeinzingen van een onderneming met een missie
Auga opereert inmiddels bijna dertig jaar in de markt met watertechniek, gestart als leverancier van vijverpompen, tegenwoordig vooral bezig met specialisaties zoals fonteintechniek en het vitaliseren van stads-, park- en visvijvers met pompinstallaties.
Drijvende fontein voor Apeldoorn
Auga, specialist in fonteinen, vijverbenodigdheden en watertechniek, heeft een drijvende fontein geleverd aan de gemeente Apeldoorn. Deze, door Bos Watertechniek geïnstalleerde fontein is in augustus in gebruik genomen.
De Groene Index
De legionallevrees voorbij
De gemeente Apeldoorn heeft afgelopen jaar alle fonteinen aangesloten op het centrale systeem voor de beheersing van waterkwaliteit. De stad heeft daarmee de kwaliteit van de waterbeheersing in fonteinen op hetzelfde niveau gebracht als dat van de rioolgemalen en pompstations en bespaart fors op de kosten.
1 | 2