Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
Nederland

Tel: 0342-459541

http://www.mechangroep.nl/
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Formele toezegging Agco voor nieuw contract Mechan Holding
Agco heeft een formele toezegging gedaan aan Mechan Holding voor de merken Massey Ferguson, Valtra en Fella in België en Nederland.
Lees meer
Kijken en proberen tijdens demodagen Mechan Cultuurtechniek
Rijden, strooien, bodembewerkingen en nog veel meer! Rond dit thema organiseert Mechan Cultuurtechniek op dinsdag 27 en woensdag 28 maart demodagen in Leusden.
Lees meer
Steenbergen Mechanisatie overgenomen door Mechan Groep
Per 01 januari 2018 wordt het dealerschap van Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp toegevoegd aan de Mechan Holding.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Holder-machines in actie tijdens drie demodagen
In mei organiseert Mechan Cultuurtechniek samen met een aantal dealers op verschillende locaties Holder demodagen.
Lees meer
Nieuwe locatie voor de Mechan Cultuurtechniek
Mechan Cultuurtechniek is verhuisd van Achterveld naar een nieuwe locatie in Amersfoort.
Lees meer
Nieuwe website Mechan Groep
Mechan Holding, waar onder meer Mechan Groep deel van uitmaakt, heeft vorige week een nieuwe website en een nieuw logo gelanceerd.
Lees meer
Engelen Groen behaalt certificaat CO₂-Prestatieladder niveau 5
Groenbedrijf Engelen Groen uit Uden heeft het certificaat van de CO₂-Prestatieladder niveau 5 van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO).
Lees meer
2 en 3 maart: onkruid demodagen
Bruntink & Velco organiseert woensdag 2 maart en donderdag 3 maart de onkruid demodagen. Op de dagen kunnen geïnteresseerden informatie opdoen ter voorbereiding op de aanschaf van machines.
Lees meer
Mechan Groep organiseert nieuwe editie ‘Wintershow’
Mechan Groep organiseert dit jaar voor de tweede keer de Wintershow; een evenement waar alle merken van de Mechan Groep en Mechan Cultuurtechniek vertegenwoordigd zijn.
Lees meer
1 | 2
De Vario-transmissie was één van de hoofdpunten
Wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen nam op 7 februari de sleutels in ontvangst van vijf nieuwe Fendt-tractoren, waarvan drie met Ransomes 5/7-kooimaaiers.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Nerds in weed control
Het gerucht ging al lange tijd door de markt. Markleider Wave Weed Control stond in de etalage. De geruchten waren verder opvallend eensgezind over de nieuwe eigenaar: dat zou het Duitse Max Holder zijn, misschien niet de grootste, maar wel de beroemdste fabrikant van werktuigdragers. Toen de koop eenmaal was gesloten, bleek de uitkomst toch nog verrassend.
Samenspannen voor geintegreerde oplossingen
Er is een trend binnen de branche om als fabrikant van aandrijfmachines samen te werken met een beperkt aantal leveranciers van aanbouwwerktuigen. In dit artikel belichten wij de verschillende keuzen die op dit gebied worden gemaakt en geven we reacties uit de markt op deze ontwikkeling.