Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Vebego
Cortenbach 1
6367 GE Voerendaal

Tel: 045 562 8333
E-mail: info@vebego.com

http://www.vebego.com/nl-nl/6
OMSCHRIJVING MERKEN
Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Yask, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care.

Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met ruim 35.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland. De totale gemanagede omzet is € 1.103,5 miljoen.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Vebego neemt Brouwers Groenaannemers over
Vebego krijgt tachtig procent van de aandelen van Brouwers in handen. De overige twintig procent behoren toe aan directeur Ronald Kusters van Brouwers Groenaannemers, die de dagelijkse leiding in handen houdt.
Lees meer
Dolmans Landscaping Group breidt directie uit
Dolmans Landscaping Group versterkt zijn landelijke directie met twee ervaren bestuurders: Peter Grobbée en Bas Kooijman.
Lees meer
Vanuit een Limburgs kasteel wordt de aanval ingezet op de Nederlandse groene sector
Een interview met een groene aannemer is in Nederland doorgaans weinig glamoureus. Meestal ben je al blij dat de slappe koffie lauw in plaats van ijskoud is en de kantine waar het gesprek plaatsvindt toegankelijk is zonder terreinbanden. Hoe anders is dat bij Vebego.