Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Milati Grass Machines BV
Buitendijks 49
3356 LX Papendrecht
Nederland

Tel: 078 641 56 54 / 06 273 830 13
Fax: 078 642 73 88
E-mail: info@milati.nl

www.milati.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Milati levert Allett C34 aan SC Heerenveen
Milati Grass Machines heeft op 31 augustus een Allett C34-kooimaaier afgeleverd bij Eredivisieclub SC Heerenveen. De maaier is uitgerust met volgzit en Turf Rake-cassette.
Lees meer
Heeft u nog 'n Atco-kooimaaier? De onderdelen zijn nog altijd leverbaar
Enkele jaren terug werd de productielijn van het Engelse Atco overgenomen door Allett. Veel voormalig Atco-onderdelen zijn nog steeds te verkrijgen, alleen onder een andere naam.
Lees meer
DBS Maaitechniek Allett-dealer van het jaar
DBS Maaitechniek uit Ankeveen mag zich ‘Allett-dealer van het jaar’ noemen. Ter gelegenheid van deze nieuwe ‘titel’ leverde Dave Allett persoonlijk een bestelling af.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Green Deal centraal in 3e GTH Demo-Doe-Dag
Hoe realiseer je een mooi grasveld met minder middelen? Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations op 29 juni staat deze vraag centraal.
Lees meer
Zwijndrecht maakt zich op voor EK Dames
Van 16 juli tot en met 3 augustus is Nederland het toneel voor het EK Dames 2017. De gemeente Zwijndrecht is gastheer voor een internationaal damesvoetbalteam.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Praktische kennismiddag 'maaien als een pro'
Hoe maak ik van mijn veld een echt topveldstrijdveld? Milati Grass Machines en HSM organiseren 22 juni een bijeenkomst rond deze vraag.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Agria 9600 voor Wieringen Prins Hoveniers
Vorig jaar was Milati aanwezig op de demodag taludmaaien met de Agria 960-taludmaaier. Onder meer door deze dag werd het een en ander in werking gezet, want onlangs werd de tweede machine geleverd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Van underdog naar goaltjesdief
Arjen Spek uit het Zuid-Hollandse Papendrechtvhad een droom: een eigen bedrijf. Opv15 februari 2005 waagde hij de sprong. Metveen telefoon, een rugzak aan ervaring en eenvdosis doorzettingsvermogen was Milati Grass Machines geboren.
Stille maaier voor FC Twente met een verscheidenheid aan cassettes
Altijd prettig: een machine met verschillende cassettes. Eén van die cassettes van de Allett C34 is de turf rake. Echt een mooi ding, vindt hoofdgroundsman Henry de Weert van FC Twente.
Green Care Collection System 2.0
True-Surface is bij vele greenkeepers bekend vanwege de vibrerende rollen. Het Amerikaanse merk heeft een cassettesysteem ontwikkeld dat het onderhoud van greens naar een hoger plan tilt: Greens Care Collection. Een korte (technische) toelichting.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
Milati presenteert het Britse antwoord op accumachines en zero emission
Op de GTH Demo-Doe-Dag toonde Milati Grass Machines de 'oude bekende' Allett Mowers én het relatief onbekende merk Cobra. Tijd voor een korte presentatie van het relatief nieuwe merk en de nieuwe introducties van Allett.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Greenrollers 5.0
True-Surface is wereldwijd bekend vanwege de vibrerende rollen. Deze kunnen worden gemonteerd op de Triplex en Triflex van Toro, Jacobsen of John Deere.
1 | 2 | 3