Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Milati Grass Machines BV
Buitendijks 49
3356 LX Papendrecht
Nederland

Tel: 078 641 56 54 / 06 273 830 13
Fax: 078 642 73 88
E-mail: info@milati.nl

www.milati.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Green Deal centraal in 3e GTH Demo-Doe-Dag
Hoe realiseer je een mooi grasveld met minder middelen? Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations op 29 juni staat deze vraag centraal.
Lees meer
Zwijndrecht maakt zich op voor EK Dames
Van 16 juli tot en met 3 augustus is Nederland het toneel voor het EK Dames 2017. De gemeente Zwijndrecht is gastheer voor een internationaal damesvoetbalteam.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Praktische kennismiddag 'maaien als een pro'
Hoe maak ik van mijn veld een echt topveldstrijdveld? Milati Grass Machines en HSM organiseren 22 juni een bijeenkomst rond deze vraag.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Agria 9600 voor Wieringen Prins Hoveniers
Vorig jaar was Milati aanwezig op de demodag taludmaaien met de Agria 960-taludmaaier. Onder meer door deze dag werd het een en ander in werking gezet, want onlangs werd de tweede machine geleverd.
Lees meer
Alle accumachines bij elkaar voor een actuele vergelijking
Ook Milati Grass Machines en Stierman de Leeuw maken hun opwachting in Den Dungen.
Lees meer
Eerste Agria 9600 in Nederland is een feit
Op dinsdag 2 mei leverde Milati Grass Machines, samen met Bertho Hol van Gebr. Bonenkamp uit IJsselstein, bij Signa Terra de eerste Agria 9600 in Nederland.
Lees meer
Allet weer op zoek naar mooiste graspatroon
Fabrikant Allett presenteert weer een nieuwe editie van de International Creative Lawn Stripes Competition. Sinds vorig jaar kunnen ook de professionals meedoen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Tien verhalen over de maaiers en gebruikers
Vakblad Stad+Groen heeft afgelopen dinsdag 25 oktober bij Fort Vechten een succesvolle demodag taludmaaien georganiseerd. Tijdens de demonstratie werden acht verschillende op afstand bestuurbare maaiers getest, die te besturen zijn door middel van remote control.
Stad + Groen organiseert demodag taludmaaien
‘Nu wordt het serieus’, denkt machinebouwer Rein Drost waarschijnlijk, als de vier man sterke delegatie van Natuurmonumenten op 25 oktober stilhoudt bij zijn Timan RC-1000. De groep doet de ronde over Fort Vechten, waar op dat moment de door Stad + Groen georganiseerde Demonstratiedag Radiografisch Bestuurbare Robotmaaiers plaatsvindt.
Verticuteren zonder schade met stille maaier
In de derde week van november hield Milati Grass Machines demo’s van de Fleet Line Marking en Allett machines bij Heerenveen, AZ, De Toekomst, FC Utrecht en bij FC Twente.
Allett RM 34: Fabrikant heeft perfect geluisterd naar feedback en Engelse voetbalclubs
AZ is de eerste voetbalclub in Nederland waar de Allett RM34-cirkelmaaier werd geïntroduceerd. Hier wordt hij vooral ingezet om de speelschade na een wedstrijd van het eerste elftal op te ruimen in het AFAS AZ- stadion. ‘Met zijn werkbreedte van 86 centimeter werkt hij veel sneller dan onze vorige machine; die was maar 60 centimeter breed.
Het gaat allemaal weer wat beter. Is dat straks te zien?
Tweede editie van GTH: een vruchtbare oogst
Een kijkje in de Engelse keuken
Milati Grass Machines bracht vorige maand samen met Ad van de Luijtgaarden en Theo van Rossenberg, Fieldmanagers of the Year 2014 en 2015, een bezoekje aan drie Engelse sportstadions: het Etihad Stadium te Manchester, het Anfield-stadion in Liverpool en cricketstadion Edgbaston Stadium in Birmingham.
De puntjes op de i van slijpen zetten
Break-even point zelf slijpen zou op 30 maaikooien liggen. miltati
Achterslijpen: mooiere mat met minder brandstof
Een kooimaaier kan heel mooi maaiwerk afleveren als de kooien goed geslepen zijn. Door rond en achterover te slijpen gaat de maaikwaliteit omhoog en bespaar je tevens op brandstofverbruik. Ook hoef je dan de kooi minder af te stellen. ARTIKEL GROEN & GOLF
1 | 2