Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Milati Grass Machines BV
Buitendijks 49
3356 LX Papendrecht
Nederland

Tel: 078 641 56 54 / 06 273 830 13
Fax: 078 642 73 88
E-mail: info@milati.nl

www.milati.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Milati gaat naar het WK 2018
Voor het aankomende WK heeft Milati diverse Neary slijpbanken verkocht. Zodat de stadionmaaiers in Rusland met vlijmscherpe messen de grasmat trimmen.
Lees meer
Demo accu bladblazers op 20 december in Veghel
Op 20 december vindt er in bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel een demonstratie plaats met accu bladblazers. Alle bekende leveranciers zijn gevraagd om accu bladblazers ter beschikking te stellen voor deze test.
Lees meer
Demotour Milati en Fleet gaat van start
Morgen gaat de demotour van Milati Grass Machines in samenwerking met Fleet Line Markers van start. Gedurende vier dagen doet de tour vijf locaties aan.
Lees meer
Fleet Line Markers introduceert nieuw belijningsproduct
Voetbalbelijningsproducent Fleet Line Markers introduceert een nieuw product: Fleet Scape.
Lees meer
Demotour Milati en Fleet in de maak
Net als vorig jaar zal ook in 2017 een demotour van Milati in samenwerking met Fleet Line Markers plaatsvinden.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Milati levert Allett C34 aan SC Heerenveen
Milati Grass Machines heeft op 31 augustus een Allett C34-kooimaaier afgeleverd bij Eredivisieclub SC Heerenveen. De maaier is uitgerust met volgzit en Turf Rake-cassette.
Lees meer
Heeft u nog 'n Atco-kooimaaier? De onderdelen zijn nog altijd leverbaar
Enkele jaren terug werd de productielijn van het Engelse Atco overgenomen door Allett. Veel voormalig Atco-onderdelen zijn nog steeds te verkrijgen, alleen onder een andere naam.
Lees meer
DBS Maaitechniek Allett-dealer van het jaar
DBS Maaitechniek uit Ankeveen mag zich ‘Allett-dealer van het jaar’ noemen. Ter gelegenheid van deze nieuwe ‘titel’ leverde Dave Allett persoonlijk een bestelling af.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Van underdog naar goaltjesdief
Arjen Spek uit het Zuid-Hollandse Papendrechtvhad een droom: een eigen bedrijf. Opv15 februari 2005 waagde hij de sprong. Metveen telefoon, een rugzak aan ervaring en eenvdosis doorzettingsvermogen was Milati Grass Machines geboren.
Stille maaier voor FC Twente met een verscheidenheid aan cassettes
Altijd prettig: een machine met verschillende cassettes. Eén van die cassettes van de Allett C34 is de turf rake. Echt een mooi ding, vindt hoofdgroundsman Henry de Weert van FC Twente.
Green Care Collection System 2.0
True-Surface is bij vele greenkeepers bekend vanwege de vibrerende rollen. Het Amerikaanse merk heeft een cassettesysteem ontwikkeld dat het onderhoud van greens naar een hoger plan tilt: Greens Care Collection. Een korte (technische) toelichting.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
Milati presenteert het Britse antwoord op accumachines en zero emission
Op de GTH Demo-Doe-Dag toonde Milati Grass Machines de 'oude bekende' Allett Mowers én het relatief onbekende merk Cobra. Tijd voor een korte presentatie van het relatief nieuwe merk en de nieuwe introducties van Allett.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Greenrollers 5.0
True-Surface is wereldwijd bekend vanwege de vibrerende rollen. Deze kunnen worden gemonteerd op de Triplex en Triflex van Toro, Jacobsen of John Deere.
1 | 2 | 3