Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Barenbrug Holland
Postbus 1338
6501 BH Nijmegen
Nederland

Tel: 024 348 81 00
Fax: 024 348 81 15

www.barenbrug.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Van Mondfrans: 'Orders uit alle hoeken van het land'
Amenity Solutions, de nieuwe distributeur van Aquatrols onder leiding van Jan van Mondfrans, heeft in zijn eerste weken al veel orders binnen gehad.
Lees meer
Barenbrug sport, golf en recreatie verder met Vos Capelle en Mertens
Barenbrug breidt samenwerking uit met Vos Capelle en Mertens voor de verkoop van Barenbrug sport, golf en recreatie graszaden.
Lees meer
Sponsors for the Ryders Cup announced
Le Golf National in Paris has announced that Olmix will be the Official Technical Partner of Le Golf National.
Lees meer
Barenbrug announces partnership with Le Golf National
Le Golf National is preparing to host, for the first time in France, one of the biggest sports competitions in the world: the Ryder Cup.
Lees meer
Barenbrug partner van Le Golf National tijdens Ryder Cup 2018
Barenbrug is één van de partners van Le Golf National: de Franse golfbaan die eind september gastheer is van de Ryder Cup 2018.
Lees meer
TIG-Akoestiek winnaar innovatieprijs met indoor scheidingswand
Uit drie genomineerden heeft TIG-Akoestiek de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 gewonnen, met een scheidingswand die tegelijkertijd de akoestiek verbetert.
Lees meer
Barenbrug start samenwerking in Uruguay
Barenbrug gaat een lokaal samenwerkingsverband aan met Calvase/MegaAgro, een leveringsbedrijf voor de agrarische sector in Uruguay. De bedrijven zijn een overeenkomst aangegaan voor de exclusieve distributie binnen deze markt.
Lees meer
Yellow Jacket Water Manager in de spotlights
Barenbrug neemt deel aan de Dag van de Sportaccommodaties 2018 en presenteert hier Yellow Jacket Water Manager: één van de top 3 sportinnovaties van 2018.
Lees meer
Vos Capelle presenteert Vosca Gezonder Gras Concept
Het Vosca Gezonder Gras Concept is gebaseerd op vier pijlers: de juiste grassoort en het juiste ras gebruiken, groei stimuleren, stress verminderen en uw grasplant beschermen.
Lees meer
Genomineerden Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 bekend
Barenbrug is genomineerd met Yellow Jacket Water Manager: een coating voor graszaad op golfbanen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
'Humus is de accu van de bodem'
Hans van der Heijden maakt duidelijke keuzes op sportpark De Hondsheuvels, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de sportvelden. ‘Negentig procent van de meststoffen die wij gebruiken is voortaan van organische oorsprong.’
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
'Humus is de accu van de bodem'
Hans van der Heijden maakt duidelijke keuzes op sportpark De Hondsheuvels, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de sportvelden. 'Negentig procent van de meststoffen die wij gebruiken is voortaan van organische oorsprong.'
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Zoeken naar balans tussen octrooi- en kwekersrecht
De Europese wetgever heeft nooit de bedoeling gehad octrooien te verlenen op producten die het resultaat zijn van essentieel biologische processen.
'We kunnen nu sneller selecties maken'
In april heeft Barenbrug twee verrolbare kassen in gebruik genomen van elk 10 meter breed en 40 meter lang. Het bedrijf zet de kassen in om droogteproeven te houden. Als het regent, worden de tunnels over de gewassen gerold en als het droog is, worden ze achter de gewassen gerold. In totaal kunnen de kassen 182 meter heen en weer verrold worden.
Vraag naar graszaden neemt toe
Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar voordat het in de zak belandt, heeft graszaad dat gebruikt wordt voor in- of doorzaai van golfbaan, sportveld, of berm, er al een lange reis op zitten: van veredeling en kruising tot aan teelt en oogst.
Barenbrug voert droogteproeven uit met nieuwe verrolbare kassen
In april heeft Barenbrug twee verrolbare kassen in gebruik genomen van elk 10 meter breed en 40 meter lang. Het bedrijf zet de kassen in om droogteproeven te houden.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8