Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Barenbrug Holland
Postbus 1338
6501 BH Nijmegen
Nederland

Tel: 024 348 81 00
Fax: 024 348 81 15

www.barenbrug.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Eerste nieuwe golfbaan met Yellow Jacket Water Manager
The Links Valley is de eerste nieuwe golfbaan waarbij op het graszaad de nieuwste innovatie van Barenbrug, Yellow Jacket Water Manager, is toegepast.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
Dag van de Openbare Ruimte België op 1 februari
De Dag van de Openbare Ruimte vindt daar plaats op 1 februari 2018, en heeft als thema ‘stadsvernieuwing’. Locatie is wederom Expo Brussels.
Lees meer
Nederlands gras op Confederations Cup 2017
Rusland is momenteel volop in de ban van de Confederations Cup, het aanlooptoernooi naar het WK voetbal dat Rusland in 2018 organiseert. Verschillende wedstrijden worden gespeeld op gras van Nederlandse makelij: Barenbrug en DLF.
Lees meer
Innovatief gras Barenbrug op Confederations Cup 2017
Rusland is momenteel volop in de ban van de Confederations Cup, het aanlooptoernooi naar het WK voetbal dat Rusland in 2018 organiseert. In Sint Petersburg wordt gevoetbald op het innovatieve gras van Barenbrug.
Lees meer
Geslaagde 29e Barenbrug Golfdag in Groesbeek
Op de golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek is op 12 juni de 29e Barenbrug Golfdag gehouden. Zo’n 145 bezoekers waren op de dag afgekomen, waar zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Lees meer
Schimmels bestrijden met ultraviolette straling
Als nieuwe distributeur van SGL introduceerde Prograss op de Barenbrug Golfdag een innovatie op het gebied van schimmelbestrijding: de SGL UVC180.
Lees meer
Succesvolle GAB-golfdag in Villers-la-Ville
Op de derde editie waren meer dan veertig personen aanwezig bij Golf de Rigenée in het Brabantse Villers-La-Ville.
Lees meer
Deelnemende landen Women’s Euro 2017 spelen op natuurgras
Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt in ons land de UEFA Women’s EURO 2017 plaats. De zestien deelnemende landen spelen alle wedstrijden op natuurgras.
Lees meer
Barenbrug levert graszaad voor Nationaal Monument MH17
Op 17 juli 2017 vindt de officiële opening van het Nationaal Monument MH17 plaats. Barenbrug heeft Mow Saver gedoneerd om het park mee in te zaaien.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Go Ahead Eagles vernieuwt grasmat in sneltreinvaart voor UEFA Women's EURO 2017
Het veld in Deventer verkeerde na de competitie in slechte conditie. Voordat de eerste teams arriveerden voor UEFA Women’s EURO 2017, moest er dus nog veel aan gebeuren.
Schimmels bestrijden met deel uv-spectrum
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life.
Yellow Jacket Water Manager: held in de droogte!
De afgelopen junimaand kenmerkte zich door uitzonderlijke droogte en hitte voor de tijd van het jaar. Juni is normaal gezien de eerste ideale maand waarin vrij zorgeloos en effectief kan worden gezaaid en doorgezaaid.
Go Ahead Eagles vernieuwt grasmat in sneltreinvaart voor UEFA Women's EURO 2017
Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt de UEFA Women’s Euro 2017 plaats. Ook op het veld van Go Ahead Eagles vindt een aantal wedstrijden en trainingen plaats. Het veld verkeerde na de competitie echter in slechte conditie.
Geslaagde Barenbrug Golfdag te Groesbeek
Op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek werd op 12 juni alweer de 29e editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren afgekomen op deze dag, waarop zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Duurzaam inkopen? Natuurgras!
Natuurgras is milieu- en CO2-vriendelijk en duurzaam, zo blijkt uit onderzoek naar de CO2-voetafdruk van sportvelden. Voor gemeenten een goede reden om bij de aanleg van sportvelden te kiezen voor natuurgras of hybridegrasvelden.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6