Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Barenbrug Holland
Postbus 1338
6501 BH Nijmegen
Nederland

Tel: 024 348 81 00
Fax: 024 348 81 15

www.barenbrug.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Inschrijving geopend voor Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019
De VSG, BSNC en NOC*NSF/sportbonden organiseren in 2019 weer de Innovatieprijs Sportaccommodaties. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend.
Lees meer
Video: Demonstraties tijdens Green Live Tour 2018
Na twee succesvolle edities organiseerde GKB Machines eerder deze maand met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Greenkeeper was in Wierden aanwezig om verslag te doen.
Lees meer
Terugblik Barenbrug Golfdag: topdag voor professionals in golfbaanbeheer
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen was op maandag 11 juni het decor voor de dertigste editie van de Barenbrug Golfdag. De dag stond in het teken van de toekomst.
Lees meer
Aandacht voor de bodem bij herinrichting Watertorenpark Hengelo
In maart werd in Hengelo het nieuwe Watertorenpark officieel geopend. Om het groen te laten slagen, moest allereerst gezorgd worden voor een goede bodem, want van een bodemleven was nog amper sprake.
Lees meer
Fieldtopmaker aan de slag op Het Wedde
Hoofdgreenkeeper Lotgerink is de uitdaging aangegaan om een stuk fairway te behandelen met de Fieldtopmaker en daarna in te zaaien met Barenbrug RPR Sport.
Lees meer
Christophe Descampe winnaar vierde GAB golfdag
Op vrijdag 1 juni vond de vierde GAB golfdag plaats. Een groepje golfers ging de strijd aan met elkaar. Aan de wedstrijd deden ongeveer 40 mensen mee.
Lees meer
Op deze grassen wordt het WK in Rusland gespeeld
Over iets meer dan een week begint het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Barenbrug, DLF en Grassmaster zijn op dit toernooi goed vertegenwoordigd.
Lees meer
In één dag kennismaken met de laatste ontwikkelingen in precisiebeheer
Na eerdere succesvolle edities voor sportveldonderhoud, worden dit jaar op 5, 7, 12 en 14 juni bijeenkomsten van de Greenlivetour georganiseerd gericht op golfbaanaanleg en -onderhoud.
Lees meer
Jubileumeditie Barenbrug Golfdag
11 juni vindt de 30e editie van de Barenbrug Golfdag plaats op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Thema van dit jaar is 'de toekomst van golf'.
Lees meer
The Links Valley opent op 17 mei
Golfbaan The Links Valley in Ermelo opent op donderdag 17 mei zijn deuren voor leden en gasten. Het clubhuis is echter nog niet gereed.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Doorstart Prograss leidt tot stoelendans van mensen en merken
Eind februari sprak de rechtbank het faillissement uit over graszaad- en meststoffenhandelaar Prograss. Volgens Mark Timmerman, directeur van Prograss, is het bedrijf de klap van een aantal tegenvallers en de voorbije financiële crisis nooit echt te boven gekomen.
'De ideale combinatie van theorie en parktijk'
Na twee succesvolle edities organiseert GKB Machines in juni met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni doet de Greenlive Tour vier verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema.
Prograss is back in business
Het wordt nu afwachten hoe het hernieuwde Prograss zijn plek gaat vinden en behouden in de sportveldenmarkt.
'Humus is de accu van de bodem'
Hans van der Heijden maakt duidelijke keuzes op sportpark De Hondsheuvels, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de sportvelden. ‘Negentig procent van de meststoffen die wij gebruiken is voortaan van organische oorsprong.’
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
'Humus is de accu van de bodem'
Hans van der Heijden maakt duidelijke keuzes op sportpark De Hondsheuvels, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de sportvelden. 'Negentig procent van de meststoffen die wij gebruiken is voortaan van organische oorsprong.'
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Zoeken naar balans tussen octrooi- en kwekersrecht
De Europese wetgever heeft nooit de bedoeling gehad octrooien te verlenen op producten die het resultaat zijn van essentieel biologische processen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9