Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Plant Health Cure BV
Veldweg 7
5061 KJ Oisterwijk
Nederland

Tel: 013-7200300
E-mail: info@phc.eu

www.phc.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
Pius Floris
directeur
06 513 285 08
p.floris@phc.eu
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
PHC introduceert video 'Grond is een levend organisme'
Plant Health Cure (PHC) presenteert een nieuwe filmproductie die in 12 minuten een compleet beeld geeft van de groeiomstandigheden van planten in de grond.
Lees meer
Succesvolle editie tennistournooi ‘Telermaat open’
Op het toernooi hebben de boomkwekers elkaar ontmoet in een uiterst sportief tennisduel. Opvallend dit keer was het aantal deelnemers van buiten de regio Boskoop.
Lees meer
Bijeenkomst ‘bodem & plantversterking’
Op 10 september aanstaande vindt de bijeenkomst ‘Bodem en Plantversterking’ plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het praktijknetwerk en studieclub ‘Duurzame aanpak’.
Lees meer
Plant Health Cure organiseert College Tour 2015
2015 is het Internationaal Jaar van de Bodem. Plant Health Cure wil zijn toewijding aan de bodem tonen en organiseert een lesdag over de bodem, de functie van de grond en wortelbiologie.
Lees meer
Marcel de Jong nieuwe teeltadviseur bij Plant Health Cure
Na de overname van Plant Health Care Nederland door de zittende directie heeft het bedrijf een groei doorgemaakt. Het team van adviseurs is daarom uitgebreid Marcel de Jong.
Lees meer
Plant Health Care wordt Plant Health Cure
Plant Health Care verandert naam naar Plant Health Cure. Daarnaast verhuist het bedrijf van Vught naar Oisterwijk.
Lees meer
Mycorrhiza's zijn onmisbaar in een groeiplaats
Mycorrhiza's zijn de onzichtbare helpers van de wortels van onze stads- en laanbomen. Op 26 september tijdens de Demodag legt Pius Floris uit waarom zij niet mogen ontbreken in een groeiplaats.
Lees meer
Sprekers Demodag Bomen op 26 september bekend
De complete lijst sprekers van de Demodag Bomen die op 26 september 2013 bij Van den Berk Boomkwekerijen door vakblad Boomzorg wordt gehouden is bekend.
Lees meer
Groenselekt exclusief distributeur van Plant Health Care voor de groene ruimte.
Per 1 november 2012 draagt Plant Health Care de verkoop en distributie van haar producten voor de groene ruimte over aan Groenselekt in Horst.
Lees meer
In memoriam: Johan de Bakker (Plant Health Care BV)
Pius Floris (Plant Health Care BV) meldde de redactie het bericht van het overlijden van Johan de Bakker (30-3-1958 - † 28-8-2012). Vijf maanden geleden werd Johan met een longontsteking opgenomen in het ziekenhuis. Daar werd ontdekt dat Johan veel zieker was dan aanvankelijk leek.
Lees meer
1 | 2
Gemalen kip
Er zijn een paar dingen die je moet weten. Sommige hiervan kunnen bij jou heel gevoelig liggen. Het gaat namelijk over jouw golfbaan, dat kleine stukje Nederland dat je zo goed mogelijk probeert te onderhouden, waar je elke dag je best voor doet om het zo mooi en glad en groen mogelijk te houden.
Waar wachten we nog op om de plant gezonder te maken?
.
De vergeten helft van de boom
.
Plantversterkers helpen de plant en voorkomen ziekten
.
Ik schop niet maar zo tegen de gevestigde orde aan
Pionier Pius Floris en profil .
ABC-bomen. Hoe zit dat?
De term ABC-bomen is in de wereld van hoveniers al lange tijd in gebruik. Van oudsher wordt gezegd dat je ABC-bomen in het voorjaar niet mag snoeien. Wat is waar en wat houdt de term in? ARTIKEL GROEN & GOLF
Goed onderhoudsplan beplanting bespaart geld
Op veel golfbanen is de beplanting ondergeschikt aan het golfspel. Het groen kost echter veel geld. Met een goed onderhoudsplan houd je de kosten beheersbaar en laag. ARTIKEL GROEN & GOLF .
Jonge bomen opvoeden: regelmaat en snoeien
Net aangeplante jonge bomen hebben meestal meer water nodig dan je denkt. Maar hoeveel en wanneer? Snoeien helpt om beter aan te slaan na verplanting. ARTIKEL GROEN & GOLF .
1 | 2