Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Belrobotics
Avenue Lavoisier, 16b
1300 Wavre
België

Tel: +32 (0)10 48 00 48
Fax: +32 (0)10 48 00 49
E-mail: info@belrobotics.com

www.belrobotics.com
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
Tiny Buijtels
06-38665519
tb@belrobotics.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
VZV installeert robotmaaiers op velden
Na vv Nieuwe Niedorp gaat ook voetbalclub VZV uit dezelfde gemeente Hollands Kroon zijn velden laten maaien door robotmaaiers.
Lees meer
Winterbeurt voor robotmaaiers
Alle Belrobotics maaiers krijgen deze maand een grote beurt, zodat ze klaar zijn voor het voorjaar.
Lees meer
Vernieuwde versies Bigmow en Ballpicker in aantocht
De Bigmow en de Ballpicker worden beide vernieuwd en gemoderniseerd. Grootste verschil is dat beide varianten meer gedigitaliseerd worden, wat extra gebruiksgemak moet opleveren.
Lees meer
FSB Keulen van 7 tot en met 10 november
Van 7 tot en met 10 november wordt een nieuwe editie georganiseerd van de FSB-beurs. De tweejaarlijkse beurs vindt traditiegetrouw plaats in Keulen.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Demonstratie robotmaaiers bij VV Nieuwe Niedorp
Afgelopen vrijdag werd op het Sportpark van vv Nieuwe Niedorp in West-Friesland een demonstratie gehouden met de robotmaaiers van Belrobotics. Verschillende clubs uit de regio waren daarbij aanwezig om de werking van de maairobot te aanschouwen.
Lees meer
Holland Sport voert kwaliteitsmetingen uit met robotmaaiers
Holland Sport uit Alkmaar gaat de komende tijd kwaliteitsmetingen uitvoeren met robotmaaiers van Belrobotics. Doel hiervan is te onderzoeken welke besparing de robotmaaiers opleveren wat betreft werkdruk en maai-intensiteit.
Lees meer
Van kleiputten naar een 18 holes golfbaan
In verschillende fases worden bij Wase Golf, in het Belgische Sint-Gillis-Waas, kleiputten omgetoverd naar een uitdagende golfbaan.
Lees meer
Belrobotics Ballpicker op Smart Greenkeeping paviljoen bij GTH
De driving ranges zijn het zorgenkindje van elke golfclubmanager. Hoe onderhoudt men het gras en verzamelt men de ballen op een zo goed, veilig en zuinig mogelijke manier? De combinatie « robotmaaiers en ballenverzamelaars van Belrobotics » is het antwoord op deze vraag.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
1 | 2 | 3
Altijd egale en regelmatige matten door onderhoud Ataro
Fieldmanager of the Year, Gerard Verweijen, is zo’n grote fan dat hij al twaalf robotmaaiers heeft lopen. En volgend jaar koopt Ataro, waar hij werkzaam is, er nog zeker vier bij. ‘Zo’n robotmaaier is tóch de toekomst.
Buijtels (Belrobotics-Yamabiko Group) 'Onze robot is een onmisbare fieldmanagement-tool geworden'
De afgelopen jaren zit de algemene verkoop van robotmaaiers in de lift: niet alleen bij particulieren, maar ook voor toepassing op sportvelden en golfbanen. Belrobotics, onderdeel van Yamabiko Group, maakt zich op voor de stap naar het wereldtoneel.
'Een mooi stukje waardering voor het werk dat ik al jarenlang lever'
Op woensdag 15 november werd voor de achtste keer de Fieldmanager of the Year gekozen. Marc Grooteman van Holland Sport werd uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year 2018, terwijl Jan Gijzen de schaal voor High Potential mee naar huis mocht nemen. Vakblad Fieldmanager was erbij en sprak met de jury.
Fieldmanager van de toekomst stuurt groot deel van het werk aan via telefoon
Wie wordt de opvolger van Gerard Verweijen als Fieldmanager of the Year? Marc Grooteman (49) heeft, net als Verweijen, een gemeenteachtergrond en begeeft zich tegelijkertijd op de markt met robotmaaiers. Daarnaast maakt hij gebruik van allerhande andere technische snufjes.
Deze maaier brak het ijs van Twentse nuchterheid op alle fronten
Al voor het tweede seizoen is hij bezig op het voetbalveld van de Universiteit Twente in Enschede: de Bigmow van Belrobotics. Uitvoerder Geert de Haan van Krinkels Hengelo vindt het een echte aanwinst.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
De stille kracht op het gras zonder uitstoot
Voor veel voetbalclubs is het een lastige klus: het op gezette tijden maaien van de gehele grasmat, zodat deze op ieder moment speelklaar is.
Van kleiputten naar 18 holesgolfbaan
Wase Golf, in Sint-Gilles-Waas (tussen Antwerpen en Zelzate), is het meest recente golfproject in Vlaanderen. Uniek aan dit project is de fasering waarmee uiteindelijk een 18 holesgolfbaan tot stand zal komen.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE