Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Belrobotics
Avenue Lavoisier, 16b
1300 Wavre
België

Tel: +32 (0)10 48 00 48
Fax: +32 (0)10 48 00 49
E-mail: info@belrobotics.com

www.belrobotics.com
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
Tiny Buijtels
06-38665519
tb@belrobotics.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Green Deal centraal in 3e GTH Demo-Doe-Dag
Hoe realiseer je een mooi grasveld met minder middelen? Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations op 29 juni staat deze vraag centraal.
Lees meer
Start aanleg eerste holes Wase Golf in zicht
Aan animo geen gebrek tijdens de opening van de nieuwe Wase Golf in Sint-Gilles-Waas (tussen Antwerpen en Zelzate). Hoewel de baan al op ruim 250 leden zit, worden de holes in fasen aangelegd.
Lees meer
Belrobotics demonstreert assortiment robotmaaiers
Belrobotics demonstreert op de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations verschillende modellen.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Eerste fabrikanten robotmaaiers zeggen deelname toe
Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission, die speciaal in het teken staat van geluidsarme en zuinige machines, kunnen bezoekers zelf robotmaaiers testen en in actie zien.
Lees meer
Lozeman kijkt terug op succesvolle demodagen
Van 30 maart t/m 2 april organiseerde Lozeman Tuinmachines voor de eerste keer landelijke show- en dealerdagen voor professionals en particulieren.
Lees meer
Belrobotics houdt barbecue met clubs en gemeenten
Belrobotics heeft onlangs samen met zijn dealers een winterbarbecue gehouden. Verschillende voetbalclubs en gemeenten lieten zich informeren over de Belrobotics robotmaaier.
Lees meer
‘Back To Nature’-concept DSV en Belrobotics
Onderzoek toont aan dat een robotmaaier met het juiste grasmengsel een veld op alle fronten beter laat presteren. DSV en Belrobotics presenteren daarom het ‘Back To Nature’-sportveldconcept.
Lees meer
Lozeman Tuinmachines breidt uit met 'groene' machines
Lozeman Tuinmachines is momenteel het assortiment van machines aan het uitbreiden. De nadruk ligt hierbij op het toevoegen van ‘groene’ machines.
Lees meer
1 | 2
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
De drone bepaalt waar onbemand gemaaid gaat worden
Traditioneel worden bestaande maaiers omgebouwd en van software voorzien. Ze kunnen dan teach and playback en/of dynamisch maaiend het werk van de greenkeeper overnemen: zonder maaifouten
Alle ballen verzamelen!
De nieuwe 2.0-versie van de Ballpicker van Belrobotics werd begin vorig jaar als test ingezet op de Twentsche Golfclub in Ambt Delden. Victor Markink, salesmanager, moest zijn klanten eerst overtuigen: onbekend maakt immers onbemind.
Nieuw concept brengt sportbeleving terug naar de natuur
Het klinkt menige sportvereniging als muziek in de oren: de garantie om minstens de komende vijf jaar te spelen op een hoogwaardige natuurgrasmat. Een voor sportclubs volstrekt haalbaar streven als het aan Tiny Buijtels van Belrobotics en Steven Wiersema van DSV zaden ligt.
De jeugd heeft de groene toekomst!
Amper twee maanden nadat hij ‘ja, ik wil’ zei over zijn ambassadeursrol, heeft Fieldmanager of the Year 2017 Gerard Verweijen zijn ambassadeurspet al volop op. Met genoeg groene opleidingen, maar relatief weinig pr om het vak onder de aandacht te brengen, neemt hij het heft in eigen hand.
Inzet van een robotmaaier bespaart voetbalclub een veldrenovatie
V.v. ODV in Wijnjewoude is een kleine club in Friesland, die financieel moet roeien met de riemen die hij heeft. Door het gebruik van een robotmaaier, de afgelopen jaren, hoefde de vereniging een veld gelukkig niet te renoveren, wat veel geld bespaarde.
Zijn robotmaaiers en gecoate meststoffen de ultieme combinatie?
Robotmaaiers en gecoate meststoffen die zelfstandig en op gecontroleerde wijze meststoffen afgeven kunnen het werk van fieldmanagers en greenkeepers aanzienlijk vereenvoudigen. Maar kunnen ze hen ook vervangen?
Gerard Verweijen: 'Verder kijken dan je neus lang is'
Fieldmanager Gerard Verweijen heeft sinds de oprichting van Ataro helemaal zijn draai gevonden: hij is verantwoordelijk voor het budget, tot en met de uitvoering van alle veertig sportvelden en tegenwoordig ook een atletiekbaan. Hij hoeft niet meer over veel gemeenteschijven te communiceren.
1 | 2
FOTOREPORTAGE