Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Verhoeve Watertechniek bv
Industrieweg 23
4762 AE Zevenbergen
Nederland

Tel: 0168-332193
E-mail: a.krijnen@verhoevewt.com

www.verhoevewt.com
OMSCHRIJVING MERKEN
Verhoeve Watertechniek is een innovatief uitvoerend bedrijf gericht op het uitvoeren van bodem- en waterkwaliteitszorg en de invulling van onze omgeving. Toro Irrigation
CONTACTPERSONEN
Krijnen Arjan
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Succesvolle kennisdag op Golfbaan Bentwoud
Donderdag 23 maart werd op Golfbaan Bentwoud in Benthuizen een ‘kennisdag van de waterhuishouding’ georganiseerd. Die is succesvol verlopen, zo meldt Aha de Man.
Lees meer
Bas van Oosterhout breidt uit met Toro
Na overleg tussen betrokken partijen is overeen gekomen dat per 1 augustus 2016 Bas van Oosterhout vof voor de beregeningtechniek zijn merkenpakket zal uitbreiden met de producten van Toro.
Lees meer
Nieuw olifantenverblijf in Artis gevierd met planten Chinese vernisboom
Het olifantenverblijf in Artis kan zich mede dankzij de hulp van donateurs gaan uitbreiden.
Lees meer
AHA de Man biedt golfbanen quick scan aan
AHA de Man BV lanceert in samenwerking met Buiting Advies, Golf Hospitality en Verhoeve Watertechniek de Golf Course Quick Scan.
Lees meer
Domburgsche heeft controleputten waaruit vakmanschap blijkt
De afgelopen maanden is op de baan van de Domburgsche Golfclub druk gewerkt aan de eerste fase van een nieuw beregeningssysteem. Ook met de nieuwe controleputten bij de greens zit het wel goed!
Lees meer
Aanleg nieuw irrigatiesysteem voor Domburgsche Golfclub vordert!
De Domburgsche Golfclub en Verhoeve Watertechniek zetten in op besparing waterverbruik middels nieuw irrigatiesysteem. In september 2013 is de eerste fase gestart van de realisatie van een nieuw automatisch werkend irrigatiesysteem
Lees meer
Start onderzoek algen op sportvelden
Samen met Alterra (Universiteit & Onderzoek Wageningen) start Verhoeve Mileu & Water bv een onderzoek naar Algen op Hockeyvelden.
Lees meer
De negen inleidingen tijdens Groundsmanday
Naast praktijkdemonstratie kent de Groundsmanday een interessant lezingenprogramma. Negen inleiders praten u vanaf 10.00 uur bij over tennisbaan onderhoud.
Lees meer
Garantie voor algenvrij hockeyveld
Verhoeve Milieu & Water garandeert een algenvrij hockeyveld met het product Freebac-Cleroxyl. Laat u hierover informeren op 24 mei a.s.
Lees meer
Verhoeve Milieu en Verhoeve Watertechniek samen als Verhoeve Milieu & Water
Het beregeningsbedrijf Verhoeve Watertechniek meldt een fusie met zusterbedrijf Verhoeve Milieu. Beide bedrijven opereerden zelfstandig onder één moeder. Door de fusie is een bedrijf ontstaan waar circa 75 mensen werken en een omzet heeft van circa 15 miljoen.
Lees meer
Mooi blauw is niet lelijk... toch?
Begin dit jaar heeft de Internationale Hockey Federation (FIH) besloten dat internationale hockeytoernooien voortaan op blauw kunstgras gespeeld moeten worden.
Altijd maar die algen!
Alle kennis over kunstgras en onderhoud ten spijt, algen blijven een punt van aandacht op vrijwel alle kunstgrassportvelden. Met name semi- en waterkunstgrasvelden voor hockey bieden de ideale condities voor algen om te gedijen.
Zijn semiwatervelden en algenoverlast synoniem van elkaar?
Kunstgras biedt vele oplossingen maar het voorkomen van algen op het veld lijkt een onmogelijke taak. Zal daar ooit verandering in komen?
Slimme trucs bij renovatie beregening
De beregeningsinstallatie van de Domburgsche Golfclub wordt in drie fasen vervangen en gemoderniseerd. Gedurende de renovatie hoeft de greenkeeping dankzij een slimme truc niet met twee naast elkaar werkende aansturingssystemen te werken. Verhoeve Watertechniek legt de Toro installatie in drie fasen aan. De aannemer plaatste dit voorjaar ook twee ondergrondse 20 kuubs betonnen silo's. Ze dienen als buffervoorraad voor water, maar ook kan de greenkeeping hiermee beregeningswater van verschillende kwaliteit tot een beter geheel mengen.