Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Donkergroen
Postbus 145
8600 AC Sneek
Nederland

Tel: 0515 417 325
Fax: 0515 435 845
E-mail: communicatie@donkergroen.nl

www.donkergroen.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Banenmarkt 'Perspectief in het groen' bij Donkergroen Sneek
Wie twijfelt of werken in het groen iets voor hem (of haar!) is, kan vandaag terecht bij Donkergroen in Sneek. Daar wordt een banenmarkt georganiseerd.
Lees meer
Donkergroen opent vestiging in Utrecht
Donkergroen is 1 juni gestart in Utrecht. Daarmee werkt het bedrijf vanuit 17 locaties in Nederland en België. In Utrecht wordt gestart met 10 medewerkers en 20 seizoenskrachten, vertelt directeur Anja Kanters.
Lees meer
Proef inpakken en afdekken Japanse duizendknoop in Zeewolde
Op een testlocatie in Zeewolde is een proef gestart met het inpakken en afdekken van de Japanse duizendknoop. Na het kortmaaien van de plant werd vorige week de tweede stap genomen in de voorbereiding: het afdekken.
Lees meer
Anja Kanters laat medewerkers Donkergroen participeren
Groenspecialist Donkergroen geeft zijn personeel vanaf deze maand de mogelijkheid zich in het bedrijf in te kopen en te participeren in Donkergroen. Algemeen directeur Anja Kanters: ‘Wie vooruit kijkt, heeft de toekomst.’
Lees meer
Medewerkers Donkergroen krijgen mogelijkheid te participeren in bedrijf
Groenspecialist Donkergroen geeft zijn personeel vanaf deze maand de mogelijkheid zich in het bedrijf in te kopen. Dat houdt in dat alle medewerkers de mogelijkheid krijgen door middel van certificaten te participeren in het bedrijf.
Lees meer
Donkergroen ontwikkelt unieke ondergrond
Flexis Upcycling Blend is een nieuwe ondergrond van Donkergroen. De rubbervloer heeft een lange levensduur, kent weinig onderhoud en heeft goede speeleigenschappen.
Lees meer
Samen werken aan het natuurinclusief stedenbouwkundig ontwerp
Op 6 maart vindt in Amersfoort een bijeenkomst plaats rond het natuurinclusief stedenbouwkundig ontwerp. De focus ligt op de samenwerking tussen verschillende disciplines in de realisatie.
Lees meer
Donkergroen neemt Tuincentrum Dankers over
Donkergroen heeft per 1 januari 2018 de activiteiten overgenomen van Tuincentrum Dankers uit Eindhoven, actief op het gebied van groenvoorziening voor bedrijven en particulieren.
Lees meer
Na duurzaam volgt (bio)logischerwijs
In de groensector is volop aandacht voor duurzame teelt. De biologische teelt verloopt wat minder soepel. Donkergroen en Koninklijke Ginkel Groep bundelen in het aankomende jaar hun krachten en laten 30.000 biologische vaste planten kweken.
Lees meer
Donkergroen neemt activiteiten Hoveniersbedrijf IJsselgroen over
Per 1 oktober neemt Donkergroen de activiteiten over van Hoveniersbedrijf IJsselgroen uit Zwolle. De vier medewerkers van IJsselgroen gaan aan de slag bij Donkergroen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Een thuis zoals je dat kent
Een lekker bakje koffie samen met familie, lekker in de tuin. Mensen komen en gaan, wat een hoop gezelligheid geeft en een gevoel van eenheid oproept. En dat vlakbij de Jordaan in Amsterdam.
'De tuin gaat hiermee weer een nieuwe levensfase in'
Frankendael in de Watergraafsmeer is de enige overgebleven buitenplaats van de stad Amsterdam.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Klimbomen: onontbeerlijk of overbodig?
Vraag aan kinderen hoe zij willen spelen en acht op de tien antwoordt: ‘een hut bouwen, klimmen of een boomhut maken’. En dat is eigenlijk nooit anders geweest.
Buitenaards groenonderhoud
Voetstappen staan nog in het zand. Vlaggenmasten staan trots in de bodem. De zonnestralen weerkaatsen van de zonnepanelen van de satelliet die boven alles uit lijkt te zweven. Het doet denken aan een buitenaards landschap, maar dat is het niet.
Ontwikkeling werkt!
Donkergroen ziet een wereld in beweging met volop kansen voor een positieve bijdrage door dit familiebedrijf. Of het nu gaat om de noodzaak om milieuproblemen aan te pakken of sociale tegenstellingen tegen te gaan, het past binnen de duurzame ambities van het bedrijf.
1 | 2 | 3 | 4