Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Husqvarna
Jool Hulstraat 20-22
1327 HA Almere
Nederland

Tel: 036 521 00 50
E-mail: iris.strijd@husqvarnagroup.com

www.husqvarna.com/nl/home/
OMSCHRIJVING MERKEN
Husqvarna biedt een volledig assortiment van bos en tuingereedschap zoals riders, grasmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers en meer voor zowel de professionele gebruiker als de consument. Husqvarna
Gardena
McCulloch
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Husqvarna aan het werk in Natuurpark Lelystad
Zo'n twintig medewerkers van Husqvarna Benelux zetten zich in als onderhoudsvrijwilliger in Natuurpark Lelystad van Flevo-Landschap.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Husqvarna Group zet in op accugereedschappen
Om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen, zet Husqvarna mede in op een verschuiving van gereedschappen met benzinemotor naar het gebruik van accugereedschappen.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Test zelf bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers
Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission nemen verschillende grote leveranciers hun assortiment aan bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers mee.
Lees meer
Eerste fabrikanten robotmaaiers zeggen deelname toe
Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission, die speciaal in het teken staat van geluidsarme en zuinige machines, kunnen bezoekers zelf robotmaaiers testen en in actie zien.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Samenwerking Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Husqvarna
De Hoge Veluwe werkt al decennia met Husqvarna-gereedschappen, maar gaat nu een formeel partnership aan.
Lees meer
Husqvarna presenteert nieuwe accu's
Husqvarna introduceert drie nieuwe accu’s: BLi100, BLi200 en BLi300. Ten opzichte van de vorige versies is de werktijd per accu verlengd tot 80%.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
De drone bepaalt waar onbemand gemaaid gaat worden
Traditioneel worden bestaande maaiers omgebouwd en van software voorzien. Ze kunnen dan teach and playback en/of dynamisch maaiend het werk van de greenkeeper overnemen: zonder maaifouten
‘Een diepere wortelgroei helpt besparen in onderhoud’
Al jaren brengt producent Husqvarna robotmaaiers op de markt. Tot voor kort beperkte zich dat tot de particuliere markt, maar met model 450X maken ook professionals in sportsector kennis met de robot.
Betere kwaliteit en meer speeluren
Een vaak gehoord argument om over te stappen op kunstgrasvelden is dat kunstgras een stuk meer speeluren biedt. Er zijn echter ook legio mogelijkheden om het aantal speeluren van een natuurgrasveld op te krikken. Eén van die manieren is het maaien van het veld met een robotmaaier.
In het bos van de koning, maar alleen als je heel, heel stil bent
In oktober 2016 organiseerde Husqvarna in Stockholm (Zweden) de tweede editie van Silent City. Het doel is natuurlijk puur commercieel en gericht op de promotie van de steeds groeiende lijn accumachines, maar de insteek is, helemaal in de Husqvarna-traditie, opvallend en intelligent: hoe zien parken er in de toekomst uit?
De Groen Index
De Groene Index. Inrichting en productdocumentatie.
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
'Golf speel je op gras, niet op groen'
Herbert van Hout haalt een zomertje door. Niet omdat hij onmisbaar is, maar omdat hij geen seconde wil missen van de metamorfose die 'zijn' golfbaan Overbrug in Helmond ondergaat. Met zijn collega's van De Enk uit Renkum heeft de hoofdgreenkeeper vorig jaar nieuwe greens en tees ingezaaid.
1 | 2 | 3