Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Nophadrain BV
Mercuriusstraat 10
6468 ER Kerkrade
Nederland

Tel: +31 (0)45 535 50 30
Fax: +31 (0)45 535 39 30
E-mail: info@nophadrain.nl

BTW: NL009033786B01
KvK: 14049238

www.nophadrain.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Al meer dan twintig jaar geeft Nophadrain invulling aan haar filosofie ’gebruik de ruimte’ met de ontwikkeling en productie van slimme systemen voor het inrichten van gebruiksdaken. Daarbij vervullen we een belangrijke rol bij de advisering en zijn we nauw betrokken bij de uitvoering.

Naast onze gebruiksdaksystemen, produceren wij de professionele GARDLINER Kantopsluitingssystemen voor de hovenier en kweken we een grote verscheidenheid aan hoogwaardige sedumvegetatie op onze eigen Sedumkwekerij Sedumdirect.

Ontwikkeling en productie
Nophadrain ontwikkelt en produceert systemen die vegetatie en beloop- en berijdbare verhardingen op daken en parkeerkelders mogelijk maken. In onze slimme drainagesystemen voegen we de verschillende functielagen in de opbouw van een gebruiksdak samen tot één product.

In ons eigen laboratorium testen we onze gerecyclede grondstoffen continu op geschiktheid, zodat we de kwaliteit van de gebruiksdaksystemen kunnen garanderen. Door de ontwikkeling en de productie in eigen hand te houden, zijn we in staat continu in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en inzichten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Bovendien kunnen we hierdoor flexibel inspelen op uw wensen en behoeften
Sedumdirect Hydroseeding
Een totaalpakket dat bestaat uit het leveren en aanbrengen van de complete sedumvegetatie door middel van hydroseeding. De huur van de machine, personeel en de benodigde materialen zijn inbegrepen in het totaalpakket. Wij bieden deze dienst aan via onze sedumkwekerij Sedumdirect.

Nophadrain Extensief Groendaksysteem
Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen. Geschikt voor platte en hellende daken.

Nophadrain Intensief Groendaksysteem
Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons en waterpartijen.

Nophadrain Terrasdaksysteem
Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen - klinkers, natuursteen, houten vlonders - op terrasdaken en balkons.

Nophadrain Parkeerdaksystemen
Het drukstabiele systeem voor het aanbrengen van berijdbare verhardingen geschikt voor personenwagens, nood- en hulpdiensten en vrachtverkeer op parkeerkelders en daken.

GARDLINER Kantopsluitingssystemen
Met de GARDLINER Kantopsluitingssystemen komen duurzame afgrenzingen tussen beplante zones en verhardingen snel tot stand en worden plantenvakken en bloemperken eenvoudig gecreëerd. Deze systemen zijn beschikbaar in verschillende materialen: hoogwaardig kunststof (PVC), verzinkt staal of cortenstaal.
CONTACTPERSONEN
Pieter Wesselink
Sales Director
pieter.wesselink@nophadrain.nl
Nigel Droog
Technical Sales Representative
nigel.droog@nophadrain.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Ebbingekwartier in Groningen krijgt Groendaksysteem
In het stadscentrum van Groningen worden verschillende woningen gebouwd, die samen het Ebbingekwartier vormen. Een van de daken krijgt een berijdbaar parkeerdaksysteem, gecombineerd met een Nophadrain Intensief Groendaksysteem.
Lees meer
Amsterdam krijgt nieuw sportpark in Zuidas
Het sportpark krijgt vijf kunstgrasvelden, een tribune en een clubhuis. Alle vijf velden krijgen bovendien verlichting.
Lees meer
Groen dak voor Holland Park
Nophadrain levert voor de wijk Holland Park in Diemen een Groendaksysteem en Terrasdaksysteem van in totaal 1.800 m².
Lees meer
Nophadrain levert intensief groendaksysteem voor Strijp-S in Eindhoven
Voor project Strijp-S in Eindhoven levert Nophadrain een intensief groendaksysteem. Alle producten voor dit systeem worden geïnstalleerd op Blok 59 binnen Strijp-S en zullen ongeveer 200 vierkante meter van de totale oppervlakte bevatten.
Lees meer
Aanleg waterretentiesysteem voor overtollig regenwater in Brunssum
Door de klimaatverandering vinden er steeds meer heftige regenbuien plaats. Het riool kan al dat hemelwater dat in één keer valt vaak niet verwerken. Een waterretentiedaksysteem kan dit probleem tegengaan.
Lees meer
Werkzaamheden aan Amsterdamse Trompenburgstraat in volle gang
De werkzaamheden aan de Trompenburgstraat in Amsterdam zijn in volle gang. Op het dak van de parkeergarage in de straat wordt een Nophadrain Intensief Groendaksysteem aangelegd.
Lees meer
Groendaksysteem ABK-huis in Hall gerenoveerd
Het oude groendaksysteem van het Natuurvriendenhuis ABK-huis in het Gelderse Hall is vorige week gerenoveerd. Het oude éénlaagse systeem was door de beperkte waterafvoer van het beschermvlies aan vervanging toe.
Lees meer
Nophadrain op de Dag van de Openbare Ruimte
Waterbuffering op het dak voor verkoeling in de stad? De riolen ontlasten door waterretentie op het dak? Of gewoon iedere stadse vierkante meter zo optimaal mogelijk gebruiken?
Lees meer
Nophadrain levert groendaksysteem Space-S
Space-S is een nieuwe buurt in Eindhoven. Een bijzondere buurt, omdat bewoners vanaf het begin richting geven aan hoe de buurt en woningen eruit gaan zien.
Lees meer
Waterbuffering & Waterretentie
Speciale aandacht zal tijdens de Dag van de Openbare Ruimte uitgaan naar de nieuwe Nophadrain Waterbufferings- en Waterretentiedaksystemen.
Lees meer
1 | 2 | 3
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Groen op hoog niveau tegen hemelwateroverlast
Door klimaatverandering vinden er steeds meer extreme regenbuien plaats. Het riool kan al dat hemelwater dat in één keer valt niet verwerken, met als gevolg dat straten blank staan, kelders onderlopen of water uit het riool spuit.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Snel gevuld én wendbaar
In 2015 kocht Nophadrain een kleine hydroseeder, waarmee als eerste op de campus van de NHL Hogeschool in Leeuwarden een sedumdak van 1200 vierkante meter werd aangelegd.
Oude hydroseeding-oplossing uit wegen- en landbouw in nieuw jasje voor aanleg van groene daken
Het inzaaien van zaden tegen hellingshoeken zoals steile taluds of heuvels, of achter een brede sloot, wordt in de wegenbouw vaak gedaan door middel van hydroseeding: hydraulisch zaaien.
Groen op hoog niveau tegen hemelwateroverlast
Door klimaatverandering vinden er steeds meer extreme regenbuien plaats. Het riool kan al dat hemelwater dat in één keer valt niet verwerken, met als gevolg dat straten blank staan, kelders onderlopen of water uit het riool spuit.
De Groen Index
De Groene Index. Inrichting en productdocumentatie.
1 | 2
FOTOREPORTAGE