Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DCM Nederland
Valkenburgseweg 62a
2223 KE Katwijk aan Zee
Nederland

Tel: 071 401 88 44
E-mail: info@dcm-info.nl

www.dcm-info.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
DCM ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar organische meststoffen, bodemverbeteraars en kwaliteitspotgronden.

De zorg voor plant, mens en milieu is hierbij een vanzelfsprekend uitgangspunt. DCM is dus niet alleen bezig met de dag van vandaag. Daarmee is DCM dé partner voor de professionele sector, niet alleen nu, maar ook voor de toekomst.
DCM
CONTACTPERSONEN
Gerrit Klop
Adviseur Midden Nederland
06-51601208
gkl@dcm-info.nl
Geert van Kerkvoorde
Adviseur Noord Nederland
06-12671236
gvk@dcm-info.nl
Aldert Engelsman
Adviseur West Nederland
06-23689287
aen@dcm-info.nl
Jeffrey Jansen
Adviseur Zuid Nederland
06-22012023
jja@dcm-info.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Perruzo ruimste assortiment klepelmaaiers blijft groeien
Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het Italiaanse Perruzo het meest uitgebreide aanbod op de markt. Voor iedere maaitoepassing is er dus wel een gepaste Peruzzo te vinden.
Lees meer
Etesia demonstreert maaimachine tijdens Nationale Demodag Hoveniers
Verticuteren word steeds belangrijker in het gazonbeheer. Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal de Etesia H124DX gazonmaaimachine gedemonstreerd worden door Etesia.
Lees meer
Readymade Green Fence van Hedge to Go zorgt voor gezonde leefomgeving
Zowel in de stad als daarbuiten, met veel of weinig ruimte: iedereen wil een gezonde leefomgeving. Met kant en klare groene afscheidingen wil Hedge to Go daar aan bijdragen.
Lees meer
Nieuw in het assortiment van Josta: Verticuteermachine Mossrider
Josta Gazonverzorging – Tuin en Park heeft sinds kort een nieuwe verticuteermachine in het assortiment. De machine wordt gedemonstreerd op de Nationale Demodag Hoveniers 2018.
Lees meer
Twee grote themademonstraties tijdens Nationale Demodag Hoveniers 2018
De voormalige Gazon Demodag is dit jaar volledig vernieuwd. Zowel de naam (vanaf dit jaar Nationale Demodag Hoveniers) als het programma gaan op de schop.
Lees meer
Kuypers Graszoden wederom gastheer Nationale Demodag Hoveniers
Kuypers Graszoden in Biezenmortel is dit jaar wederom gastheer van de Nationale Demodag Hoveniers. Naast de vaste groep standhouders zijn er dit keer veel nieuwe deelnemers, die interessante innovaties en toepassingen gaan demonstreren.
Lees meer
Aandacht voor de bodem bij herinrichting Watertorenpark Hengelo
In maart werd in Hengelo het nieuwe Watertorenpark officieel geopend. Om het groen te laten slagen, moest allereerst gezorgd worden voor een goede bodem, want van een bodemleven was nog amper sprake.
Lees meer
Start aanleg nieuw O2-natuurgrasveld in Zutphen
Op dinsdag 22 mei is men in Zutphen begonnen met het mengen van DCM Lava Oxygen voor de aanleg van een O2-veld.
Lees meer
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september vindt de negende editie van de Nationale Gazon Demodag plaats. Deze keer echter onder en nieuwe naam: Nationale Demodag Hoveniers.
Lees meer
RHP-keurmerk voor meststof DCM Micro-Mix
DCM laat weten dat zijn mix DCM Micro-Mix Minigran nu RHP-goedgekeurd is.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Steviger, vlakker en minder speelschade
Lava Oxygen is het cruciale bestanddeel van het O2-natuurgrasconcept. Deze lava is poreus, hoekig van vorm en haakt in elkaar. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor water en lucht in de toplaag en verdichten velden niet.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Digitale maatjes
De gemiddelde hovenier heeft aardig wat vakkennis paraat, maar een beetje ondersteuning kan nooit kwaad. Met handige apps bijvoorbeeld, die helpen bij ziekten en plagen of ondersteunen als het juiste gereedschap niet voorhanden is.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
'Bodemscan tilt sportveldonderhoud naar hoger niveau én brengt ons dichter bij Green Deal'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen, die het afgelopen jaar menige leerling voorlichting gaf over fieldmanagement en robotmaaiers? Henri ter Braak barst van de ambitie om de jeugd het fieldmanagementvak in te trekken.
Gratis snelcursus gazononderhoud en -herstel
Leer alles over het aanleggen, onderhouden en renoveren van gazons op de aanstaande Nationale Gazon Demodag op 20 september a.s. in het Utrechtse Eemnes.
Het hele jaar voetballen op natuurgras:
Als beheerder van natuurgrassportvelden bent u het hele jaar bezig om het gras in een optimale conditie te houden. U zaait, maait en beregent. Desondanks komt het voor dat na alle inspanningen wedstrijden en trainingen worden afgelast. Omdat het veld te nat is, te modderig of kapot.
1 | 2 | 3 | 4