Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Batouwe Boomkwekerijen B.V.
Engelandstraat 1b
6669 DX Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 413 097
E-mail: info@batouwe.com

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
De meest gelezen nieuwsberichten op boom-in-business.nl
Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.
Lees meer
Waarom mag u de Boom Inspyratie Dag niet missen?
Heb je je nog niet aangemeld voor de Boom Inspyratie Dag? Wij geven je zes redenen om dat te doen.
Lees meer
De Batouwe neemt Boomkwekerij C. Verhelst-Verplancke uit Jabbeke over.
Per 1 juli 2017 worden de activiteiten en het assortiment van Boomkwekerij C. Verhelst-Verplancke uit Jabbeke in België overgedragen aan Batouwe boomkwekerijen. Carlos Verhelst blijft Batouwe in de overgangsfase adviseren.
Lees meer
FOTOREPORTAGE: de Boom Innovatie Dag 2016
Op donderdag 13 oktober werd bij boomkwekerij Udenhout in Udenhout de Boom Innovatie Dag gehouden. Deelnemers lieten zich bijpraten over het thema ‘Diversiteit’.
Lees meer
De Batouwe levert 300 inspiratiebomen
Als praktische aanmoediging voor het thema 'Diversiteit' heeft iedere bezoekers de kans gehad om een inspiratieboom te selecteren.
Lees meer
De Batouwe levert 300 inspiratiebomen voor Boom Innovatie Dag in Udenhout
Het thema van de komende Boom Innovatie Dag in Udenhout is diversiteit van aanplant. Als praktische aanmoediging heeft iedere bezoekers de kans gehad om een inspiratieboom van zijn gading te selecteren uit een lange lijst van 250 soorten.
Lees meer
Batouwe zet sortiment FrieseSpil voort
Boomkwekerij FrieseSpil zet per 1 juli 2016 zijn activiteiten voort onder de paraplu van Batouwe Boomkwekerijen. Jaap de Jong van FrieseSpil krijgt bij Batouwe een rol als adviseur voor het specialistische sortiment.
Lees meer
Rabo Innovatieprijs voor Wortelsnoeimachine 2.0
De Rabo Innovatieprijs van Expo TCO is gewonnen door MDE Machinebouw uit Echteld met de Wortelsnoeimachine 2.0. Deze vernieuwde en sterk verbeterde versie is breed toepasbaar en maatschappelijk verantwoord.
Lees meer
Expo TCO, de laanbomenbeurs in regio Opheusden, geopend
De opening van de derde editie van de laanbomenbeurs Expo TCO is verricht door Annie Schreijer-Pierik, Europarlementariër voor het CDA en voorzitter Wim Crum.
Lees meer
Expo TCO 2014 toont sortiment én techniek
De derde editie van Expo TCO op 1 en 2 oktober 2014 toont naast het aanbod aan laanbomen ook sierheesters, coniferen en vaste planten. Maar ook de techniek is ruimschoots aanwezig op de beurs.
Lees meer
Batouwe wil inspireren met bijzonder sortiment
Batouwe Boomkwekerijen is de laatste jaren flink aan het uitbreiden. Na overnames van Boomkwekerij Friesespil en Boomkwekerij C. Verhelst-Verplancke is het sortiment van de kwekerij uit Dodewaard groter dan ooit.
Tropenrooster voor boomkwekers
Een tropenrooster (6 uur beginnen, 15.00 uur stoppen), veel drinken en alleen werken onder een parasol. Batouwe Boomkwekerijen, leverancier van uitgangsmateriaal aan boom- en plantenkwekers, in Dodewaard neemt in de warme dagen in juni extra maatregelen tegen de hitte om personeel en vakantiewerkers fit te houden.
Klaar voor de toekomst met veenvrije potgrond
Veenvrije potgrond blijft in Nederland nog wat achter, zeker in vergelijking met andere landen. Veel kwekers hebben daar een goede reden voor: de mengsels die zij gebruiken zijn goed en eenvoudig in het gebruik, dus is er geen reden tot verandering.
#wiemaakthetverschil
Sinds 2012 organiseert dit vakblad een Boom-In-Business-kerst- of nieuwjaarsdiner. Het idee is om met een aantal ondernemers te discussiëren over een voor de sector relevant thema en tegelijk te proosten op het nieuwe jaar.
Diversiteit in aanplant; durven en doen
Op donderdag 13 oktober werd bij Boomkwekerij Udenhout in Udenhout de Boom Innovatie Dag gehouden. De deelnemers lieten zich ditmaal bijpraten over het thema 'Plant eens een andere boom'. Met dit thema wilden de vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business diversiteit in de openbare ruimte stimuleren.
Boombarometer, the sequel
Enkele jaren geleden vroeg Boom in Business ondernemers hoe zij het toenmalige verkoopseizoen beoordeelden. ‘Jubelstemming in de sector’, kopten we destijds. Toch zou de kwekerijsector nog enkele zware jaren te verduren zou krijgen.
'Focus op personeel opleiden en nog klantgerichter werken'
Boom in Business presenteert een nieuwe, terugkerende rubriek, waarin we een ondernemer vragen stellen over zijn bedrijf, afzet en vooral ook zijn toekomstplannen. Deze week Batouwe Boomkwekerijen BV.
Geen last van onverenigbaarheid
Aantal kwekers specialiseert zich in bomen op eigen wortel . . .
1 | 2