Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Smits BV
Habraken 1201
5507 TB Veldhoven
Nederland

Tel: 040 253 25 39 / 06 22 41 08 82
E-mail: hgroenendijk@smitsveldhoven.nl

OMSCHRIJVING MERKEN
- Bronsystemen
- Pompen
- Waterbehandeling
- Beregening
- Bluswater
- Drainage
- Koude- warmte opslag
- Meet- en regeltechniek
- Generatoren
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Ontijzeringssysteem voor golfbaan Bernardus in Cromvoirt
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de installatie van een modern filtratie systeem in de vorm van ontijzering op golfbaan Bernardus. De eerste 9 holes van deze nieuwe baan gaan naar verwachting eind mei open.
Lees meer
Agribex trekt wederom meer dan honderdduizend bezoekers
Beursorganisator Fedagrim is tevreden dat exposanten positief zijn en dat ook de beleidsmakers tijd genomen hebben om naar de boodschap van de sector te luisteren.
Lees meer
28 tot en met 30 november: Tuinbouw Relatiedagen Venray
Op de driedaagse beurs wordt dit jaar extra aandacht besteed aan twee onderwerpen: innovaties en waterzuivering.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Vuurdoop voor meanderend beekje stadspark Kerkrade
Op een van de eerste lentedagen toont gemeentelijk toezichthouder Marco Szalata de gloednieuwe fontein in het stadspark van Kerkrade. Het park werd in oktober geopend, de fontein kreeg vorige week zijn officiële vuurdoop.
Lees meer
Nieuwe beregening voor Golf & Countryclub De Tongelreep
Smits BV uit Veldhoven heeft de opdracht gekregen een nieuwe Rain Bird-beregeningsinstallatie op Golf & Countryclub De Tongelreep in Eindhoven aan te leggen.
Lees meer
Smits viert jubileum met themabijeenkomst
Op 8 november wordt er een interessante themabijeenkomst georganiseerd voor klanten van Smits in Sport & Landscape.
Lees meer
Opening gerenoveerd stadspark Kerkrade
Dit weekend wordt het gerenoveerde stadspark (Hertenpark) van Kerkrade officieel geopend. Dinsdag 27 september werden de fontein en beekloop al in gebruik genomen.
Lees meer
Smits: watersystemen voor kwekerij en openbare ruimte
Smits toont bedruppelingssytemen, maar ook speciale rootwateringsystems en de mogelijkheden tot het aanpassen van sproeikarren van haspels.
Lees meer
Permanente grondwateronttrekking Hockeyclub Oranje Rood
Permanente grondwateronttrekking (van de provincie) om een grondwatervervuiling vanuit Belgie op te pompen voordat deze in het drinkwaterwingebied van Brabant Water binnen trekt.
Lees meer
1 | 2 | 3
Nieuw systeem voorziet in gerichter beregenen met meer rendement
‘Sportpark Engelerhart ruikt naar sportiviteit. (...) Met liefde en passie worden de velden gebruikt en onderhouden’, aldus de website van FC Engelen. Daar hoort vanzelfsprekend een gedegen grasverzorging bij.
Kabbelend water als sfeervolle trekpleister
Begin 2016 startte de gemeente Kerkrade met een grondige herinrichting van het Stadspark. Een blauwe verbinding werd gecreëerd: de fraai aangelegde beekloop volgt de vormenstructuur van het park en verbindt met een waterval het bovenpark met het onderpark.
Greenkeepers beregenen bewuster met training
Een golfbaan die te weinig water krijgt of juist overspoeld raakt: er kan heel wat misgaan bij de beregening van een golfbaan. Geen prettig scenario, wat greenkeepers heel wat stress kan opleveren.
Smits bestaat 50 jaar en dat vieren wij!
Familiebedrijf Smits bestaat 50 jaar! Tijd voor een feestje dus, waarbij we u als klant graag willen verwelkomen in het pand in Veldhoven.
Al vijftig jaar innovatief in watertechniek
Smits uit Veldhoven is in vijftig jaar groot geworden in innovatieve wateroplossingen. Daarbij wist het bedrijf zijn sterke familiekarakter te behouden, waarmee het zich duidelijk onderscheidt van zijn concurrenten.
Smits bestaat 50 jaar en dat vieren wij!
Ons familiebedrijf Smits BV bestaat 50 jaar! Tijd voor een feestje dus, waarbij we u als klant graag willen verwelkomen in ons pand in Veldhoven.
Beregening is een wezenlijk onderdeel van de bespeelbaarheid
Ontwikkelingen binnen de sportveldensector volgen elkaar in rap tempo op. Zo ook binnen beregening van (hockey)velden, een thema dat met klimaatverandering en toenemende warme en natte periodes alleen maar actueler lijkt te worden. Jan Coppens van Smits Beregening uit Veldhoven vertelt over de laatste ontwikkelingen.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
1 | 2 | 3