Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Verheij Integrale groenzorg
Kweldamweg 49
3360 AB Sliedrecht
Nederland

Tel: 0184 430 777
Fax: 0184 430 778
E-mail: info@verheijbv.nl

BTW: NL8008.14.101.B01
KvK: 23052857

www.verheijbv.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
In 1985 begon Dick Verheij op 19-jarige leeftijd een hoveniersbedrijf. In de achterliggende 29 jaar is dit eenmansbedrijf uitgegroeid tot een modern en professioneel groenvoorzieningbedrijf met 100 vaste medewerkers.
CONTACTPERSONEN
Wilco Boender
Commercieel manager
06 13 29 92 45
Dick Verheij
Algemeen directeur
06-23011100
Richard Vermeij
Projectleider
06-23011073
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Code rood voor brandgevaar Zeeland en Noord-Brabant
Het kan niet op, de zomerse temperaturen van de afgelopen dagen. Tegen het weekend daalt de temperatuur, om vervolgens weer te stijgen. En dus is het alle hens aan dek om niet alleen de burger, maar ook de natuur te beschermen.
Lees meer
Wijziging samenstelling directie Verheij Integrale Groenzorg
Met ingang van 1 juli 2017 draagt directeur-grootaandeelhouder Dick Verheij van Verheij Integrale groenzorg de directie van de organisatie over aan Wilco Boender en Arie in ’t Veld.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Demonstratie h2O-onkruidbeheersing door Verheij
De medewerkers van Verheij zullen de diverse heet water- en hete luchtmethoden van dit zelf ontwikkelde concept demonstreren. Ook lichten zij de digitale planning en routing, die het concept efficiënt maakt, toe.
Lees meer
Verheij sleept onderhoud Enexis in de wacht
Verheij mag de komende jaren het groenonderhoud van twee percelen van netbeheerder Enexis in Noord-Brabant onderhouden. De partijen tekenden hiertoe maandag 6 maart een overeenkomst.
Lees meer
Postbezorgers schouwen de buitenruimte in Stichtse Vecht
Postbodes die naast post bezorgen ook andere taken op zich nemen. Het gebeurde eerder al in onder meer gemeenten Hof van Twente, Almelo en Schiedam. Nu is ook Stichtse Vecht aan de beurt.
Lees meer
25 t/m 27 januari: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
25 t/m 27 januari vindt de 19e editie van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats, dit keer in de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees meer
Verheij vervult coördinerende rol met Kleurrijk Buiten
"Eén aannemer die alles in de buitenruimte coördineert en de verantwoordelijkheid krijgt om de participatie van burgers te stimuleren en coördineren."
Lees meer
Integraal onderhoud Zuidplas vanaf 2017 naar Verheij
Per 1 januari 2017 verzorgt Verheij voor de gemeente Zuidplas het integraal onderhoud van de kernen Nieuwerkerk en Moerkapelle.
Lees meer
Verheij tekent Ibor-contract met gemeente Stichtse Vecht
Op donderdag 1 december hebben de gemeente Stichtse Vecht en Verheij Integrale groenzorg een Ibor-contract ondertekend voor het onderhoud aan de openbare ruimte.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
2017 en de risico's
We zijn weer een nieuw jaar begonnen met elkaar. De tijd om het oude jaar onder het genot van een sigaar en een goed glas wijn te evalueren ligt achter ons. Behoudens de jaarrekening 2016 kan de focus nu volledig op 2017 zijn.
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
Prinsjesdag
In de periode waarin deze Stad + Groen verschijnt, zijn er weer interessante gebeurtenissen in ons kikkerlandje. In politiek Den Haag worden volgens oude traditie op Prinsjesdag de kabinetsplannen gepresenteerd.
Ik heb dr zin an!
Mijn zonnige Vakantie op het schone Walcheren is weer voorbij. Onze accu’s zijn opgeladen. We kunnen er weer tegenaan!
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Minder CO2 met gecombineerde heetwatermethode
Verheij Integrale groenzorg heeft een mooie methode ontwikkeld om onkruid te beheersen. Ze gaan hiermee de markt op onder de naam h2O Onkruidbeheersing.
Beeld, Water, Warmte en Werk
Bij bovenstaande kreten denkt u misschien aan een column over de huidige methoden van onkruidbestrijding op verhardingen. Met heet water en hete lucht. Daar wil ik het echter niet over hebben. Daar zijn we al zo druk mee allemaal. En levert veel extra werk op.
Klimaatverandering: wanneer verandert extreem weer in een overmachtssituatie?
De afgelopen weken hebben we weer aan den lijve ondervonden wat klimaatverandering inhoudt: hoge temperaturen en enorme hoeveelheden neerslag in een korte periode. Er zijn inmiddels al de nodige congressen vol geleuterd over de noodzaak om onze steden klimaatbestendig in te richten.
1 | 2 | 3