Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Philips Nederland Licht
Postbus 90050
5600 PB Eindhoven
Nederland

Tel: 040 279 11 11 / 06 211 823 97
E-mail: niels.waterschoot@philips.com

BTW: NL001786519B01

http://www.lighting.philips.nl/systemen/systeemgebieden/publieke-ruimten/sport-en-terreinen/recreatieve-buitensport.html
Philips Nederland Licht MERKEN
Het is onze missie om waardevolle innovaties te bieden die het leven van mensen verbeteren, gezonder en duurzamer maken. We bieden energie-efficiënte en innovatieve verlichtingsoplossingen die een buitenruimte veiliger, leefbaarder en aantrekkelijker maken. Innovatie betekent niet alleen ‘nieuwe technologieën’. Ook op het gebied van business modellen zijn er mogelijkheden waarbij door unieke klantproposities en innovatieve samenwerkingen zaken worden gerealiseerd rondom thema’s als duurzaamheid, comfort, identiteit en sociale interactie.

Ons professioneel en zeer ervaren Philips team werkt graag met u samen aan het leveren van totale verlichtingsoplossingen die aansluiten bij uw behoeften en de gebruikers een optimale beleving van de buitenruimte bieden.
CONTACTPERSONEN
Floriaan Tasche
Commercial Director Outdoor
06 129 275 19
Niels Waterschoot
Segment marketeer Outdoor
06 211 823 97
Conny Degen
Sr. Manager MarCom B2B/B2C
06 22 997 602
Kimmie van de Ven
Marcom officer
06-539 94 782
kimmie.van.de.ven@philips.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Name change for Philips Lighting
Philips Lighting has announced its intention to change its name from Philips Lighting to Signify.
Lees meer
Discussieer mee: ICT en groen, een wereld van verschil!
Ploegmakers en vakblad Stad + Groen organiseren samen een discussieforum over ICT en groen. Dit forum wordt gehouden op 17 augustus in de Philips Fruittuin in Eindhoven.
Lees meer
180 ondertekenaars Nationaal Grondstoffenakkoord
24 januari werd in Den Haag het Nationaal Grondstoffenakkoord getekend. Dit bouwt voort op het in september gepresenteerde plan van het kabinet voor de omslag naar een circulaire economie.
Lees meer
Frans Peelen (Philips) over het Nationaal Sportvelden Congres
"Sportverenigingen overwegen - mede door de subsidiemogelijkheden - of en wanneer ze overstappen op led voor hun veldverlichting."
Lees meer
AHC IJburg kiest voor Philips Optivision Led
AHC IJburg maakt voor de verlichting van nieuwe velden gebruik van Philips Optivision Led.
Lees meer
LED voor recreatieve sportverenigingen
Op 18 februari 2017 zal er in het Philips Stadion in Eindhoven een VIP-congres worden georganiseerd, met als thema de mogelijkheden van led voor recreatieve sportverenigingen.
Lees meer
Verticale landbouw met speciale LED-belichting
Japanse voedselproducenten oogsten de voordelen van verticale landbouw met speciale LED-belichting.
Lees meer
Staat LED sportveldverlichting al op uw agenda?
Het is nú de tijd om ook over te schakelen naar duurzame en betrouwbare LED veldverlichting. Philips is daarvoor de juiste partner.
Lees meer
Subsidieregeling sportaccomodaties
LED verlichting levert u een hoop financiele voordelen op, zoals subsidie. Dit jaar is de subsidieregeling energiebesparing en duurzame energie voor sportaccomodaties (EDS) ingegaan.
Lees meer
Led-sportveldverlichting Goes
Al meer dan 100 jaar laat Philips de wereld stralen. Ook met led-sportveldverlichting bij voetbalvereniging Goes.
Lees meer
1 | 2 | 3
Comfort op het veld en achter de schermen
Hockeyclub Oranje-Rood gaat voor duurzame en flexibele veldverlichting, met de beste lichtprestaties.
Businesscase ledverlichting alleen 'business' wanneer er een case is
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt voor het derde jaar op rij een subsidie om sportverenigingen te stimuleren te investeren in energiebesparende maatregelen. Dit jaar was de subsidie binnen vier dagen vergeven, waarmee gezegd mag worden dat het met het aantal aanvragen dus wel goed zit.
Investering in kunstgras voetbalvelden vergt meer dan geld voor kunstgras alleen
De investering in een kunstgrasvoetbalveld heeft vaak extra investeringen tot gevolg. Wanneer daar niet voor is gebudgetteerd, kan de aanschaf van een kunstgrasvoetbalveld aanmerkelijk hoger uitvallen dan verwacht.
LED there be light!
Vanaf 2 januari 2017 kunnen sportverenigingen in Nederland weer aanspraak maken op de regeling ‘Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties’ (EDS) als bijdrage aan investeringen in onder andere ledsportveldverlichting.
Staat LED-verlichting ook al op uw agenda?
AHC IJburg scoort door haar keuze voor LED-veldverlichting niet alleen op het hockeyveld, maar ook ernaast. Voor hockeyverenigingen is het nu de tijd om over te schakelen naar LED-hockeyveldverlichting.
Duurzame match
‘Ik zag de ballen steeds veel te laat en daardoor vond ik het niet meer leuk om ’s avonds te tennissen. Maar dankzij deze verlichting zie ik alles 100 procent, misschien wel 200 procent beter. Dus ik vind het weer lekker om ’s avonds te tennissen.
Tomaten & tilapia uit een torenflat
Op dit moment staat ongeveer 15 procent van de Nederlandse kantoren leeg. En waarschijnlijk neemt dat percentage de komende jaren nog alleen maar toe. Het is belangrijk dat er goede bestemmingen gezocht worden voor dit soort gebouwen.
Heeft u het licht al gezien?
Hockeyverenigingen hebben de reputatie vooruitstrevend te zijn. Toch waren het juist de voetbal- en tennisverenigingen die begin dit jaar massaal insprongen op een nieuwe subsidie die moet helpen energiebesparingen binnen de club te realiseren. De kwaliteit van de moderne led-armaturen staat buiten kijf en juist hockeyverenigingen zouden daarvan kunnen profiteren. Waar moet u volgend jaar op letten?
1 | 2 | 3