Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Hoaf Infrared Technology
Münsterstraat 14
7575 ED Oldenzaal
Nederland

Tel: 0541 530 400 / 06 533 933 34
Fax: 0541 530 600
E-mail: info@hoaf.nl

www.hoaf.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
HOAF Infrared Technology heeft zich in de markt een prominente plaats weten te verwerven. Een complete product range in eigen huis ontwikkeld, een eigen productie, alsmede het grote infrarood kenniscentrum, maken dat HOAF Infrared Technology zich marktleider mag noemen. Door goede communicatie met experts in het veld kent HOAF Infrared Technology de behoefte, en bepaalt vervolgens de oplossingen, vertaalt dit in concepten en werkt dit uit tot producten en diensten. - Glas
- Groenbeheer
- Verwarming
- Wegenbouw
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
'Het is een heel leuk gezamenlijk project geworden'
In Rotterdam zet Den Boer Groenprojecten een een extra brede Weedair in bij de strijd tegen onkruid. Als je de extra bakken aan weerzijden uitklapt, kun je een breedte van drie meter bestrijken.
Lees meer
GaLaBau gaat half september van start
De internationale vakbeurs voor planning, bouw en onderhoud van stedelijke en groene ruimten opent voor de 23e keer van 12 tot 15 september 2018 haar deuren.
Lees meer
HOAF toont alles op het gebied van thermisch onkruidbeheer
HOAF’s thermische oplossingen onderscheiden zich door compactheid, laag gewicht, laag gasverbruik en goede prijs/prestatie-verhouding.
Lees meer
Vegen, borstelen én thermisch als oplossing tegen onkruid
Recentelijk hoveniersbedrijf De Brekeld uit Rijssen een Hoaf Weedair 100 gekocht. De Hoaf Weedair 100 is een thermische hetelucht onkruidbeheerser die zojuist een upgrade heeft gehad.
Lees meer
HOAF Infrared Technoloy op de GTH 2017
Ook dit jaar neemt HOAF Infrared Technology weer deel aan de GTH te Biddinghuizen. Op 12 september opent de beurs haar poort voor 3 dagen. HOAF Infrared Technology introduceert tijdens de GTH een aantal belangrijke noviteiten op het gebied van thermische onkruidbeheersing. Een tipje van de sluier is recentelijk reeds door Stad & Groen naar buiten gekomen.
Lees meer
Hoaf Infrared Technology toont nieuwe machine op GTH
Nog een maand en dan staat de derde editie van Groentechniek Holland voor de deur. Voor Hoaf Infrared Technology het moment om nieuwe machines te tonen.
Lees meer
Hoaf verwerft importeurschap Ripagreen-onkruidbrander
Op de GTH Demo-Doe-Dag was ‘ie al even te zien: de onkruidbrander Ripagreen. Hoaf verwierf onlangs het importeurschap hiervan.
Lees meer
Asten en Someren kiezen integrale benadering met de Weedsteam
De Weedsteam is lastig in een ‘voorgeschreven indeling’ te plaatsen; het is geen heet water, geen hete lucht en geen uv-brander, maar eerder een ‘allegaartje’ van deze technieken. Theo van Eijden (Jean Heybroek) vertelt hoe het werkt.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Hoaf demonstreert volledige serie thermhit-onkruidbranders
Hoaf demonstreert de thermhit 15, 25, 45 en 75. Daarnaast wordt de Hoaf thermhit 75M gekoppeld aan een Kersten K 1500-GE werktuigdrager
Lees meer
1 | 2 | 3
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Noviteiten HOAF Infrared Technology
Hoaf Infrared Technology introduceerde in 2017 verschillende nieuwe machines en verbeteringen. Een overzicht.
Onkruidbestrijder Van Hennik: ‘De straten zijn groener: we moeten tijdwinst boeken op dezelfde werkafstand’
Hoaf Infrared Technology toont op de GTH-beurs onder andere de onkruidbrander Weed Air 150, die begin juni is geïntroduceerd. Normaal gesproken is de Weed Air 100 cm breed, maar de Weed Air 150 is een halve meter breder gemaakt op verzoek van Peter van Hennik van loonbedrijf Van Hennik in Zuidland.
Alternatieve onkruidbestrijding op boomkwekerijen: hoe staat het ermee?
Door het chemieverbod op verhardingen wijken (boom)kwekers voor hun paden uit naar alternatieve onkruidbestrijdingsmethoden. Ook voor hun cultuurgronden zoeken steeds meer kwekers naar alternatieven voor glyfosaat.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
'Onkruidbeheer is weer een vak geworden'
Niet chemisch onkruid bestrijden vereist denkwerk. Het weer, eventuele obstakels ter plaatse, de verharding en het soort onkruid bepalen (mede) het succes. Nog lang niet altijd en overal wordt de juiste methode op het juiste moment toegepast. Hier valt nog veel winst te behalen, zo leert een rondgang langs een tiental betrokken experts.
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
1 | 2 | 3