Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Heybroek introduceert de nieuwe serie Tym TS & TE compact tractoren tijdens Groen Techniek Holland

woensdag 12 augustus 2015

De nieuwe Tym tractor TS & TE -series zijn een goede aanvulling op het huidige leveringsprogramma van Tym.

Alle modellen zijn uitgerust met een 3 cilinder Yanmar dieselmotor welke voldoen aan de Stage IIIA norm. Standaard voorzien van stuurbekrachtiging en cruise control. Geschikt voor particulier gebruik, maar de Tym tractoren kunnen ook semi-professioneel ingezet worden. De tractoren zijn inzetbaar bij maneges, hoveniersbedrijven, campings, overheid, semi-overheid, enz. Als optie is voor alle modellen een voorlader verkrijgbaar.

• De nieuwe TS-serie bestaat uit een lijn tractoren (met rolbeugel) in een geschakelde uitvoering of voorzien van een hydrostatische aandrijving, en is uitgerust met motoren met een vermogen van 23 en 25pk.
• De TE 'midrange' serie (met rolbeugel) is voorzien van motoren met een vermogen van 38pk of 49pk en alleen verkrijgbaar in een geschakelde uitvoering.
• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
• Op alle modellen is het Jean Heybroek Pro+Garantieplan van toepassing. Dit garantieplan biedt zekerheid. Niet alleen gedurende de eerste jaren, maar tot en met 5 jaar na eerste ingebruikname van de Jean Heybroek machine.

door Peter Jansen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM