Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Hissink levert tractoren van Carraro

maandag 31 augustus 2015

Hissink & Zonen in Oeken levert sinds kort de Agricube tractoren van Carraro. Deze tractoren zijn inzetbaar in de fruitteelt, boomkwekerij en groenvoorziening.

Carraro is afkomstig uit het noorden van Italiƫ. Begonnen met landbouwmachines in de jaren zestig van de vorige eeuw, worden er tegenwoordig transmissiesystemen voor tractoren en complete tractoren vervaardigd. De krachtige trekkers van dit tractormerk hebben een make-over gekregen niet alleen qua design maar ook wat betreft de techniek, om zo beter te voldoen aan de eisen van de sector.

De tractoren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar in de vermogensklasse van 70 tot 100 pk. Er zijn verschillende series leverbaar: smalspoor, semi-smalspoor en een standaard uitvoering. In de smalspooruitvoering kan de buitenbreedte van de trekker zelfs beperkt blijven tot de 1 meter.

Ook is er nog een extra laag uitgevoerde trekker. Deze kan van pas komen wanneer er onder lage doorgangen gereden moeten worden. Deze trekker is ook voorzien van een extra zware vooras, waardoor er ook zwaardere werktuigen in de fronthef aangebouwd kunnen worden.

Naast de verschillende bouwgroottes kan er bij de Carraro tractoren ook gekozen worden uit andereopties. Zo kan de trekker worden uitgevoerd met beugel, cabine, onder last schakelbare voor- en achteruit, onder last schakelbare hoog-laag, 30 of 40 km/u transmissie, meerdere oliepompen, fronthef en frontaftakas, enz.door Peter Jansen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM