Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Voets aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs met Boomer 45D en 50

vrijdag 8 januari 2016

De Boomer 50
Voets Tractoren & Werktuigen zal volgende week op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg twee nieuwe Boomer-tractoren tonen: modellen 45D en 50.

Boomer 50 is een model dat inmiddels drie jaar op de markt is. New Holland introduceert in Hardenberg de fabriekscabine op deze tractoren; een cabine met onder andere standaard airco. Boomer 50 is een van de zes tractormodellen uit de 20-50 serie. De Klasse 3 waar model 50 onder valt kenmerkt zich door viercilindermotoren van 41 een 47 pk, hydrostatische transmissie met drie bereiken of 16x16 synchormesh-tansmissie.

De Boomer 45D & Boomer 54D zijn een update van de al bestaande Boomer 3000 Easydrive, de tractoren uit deze serie voldoen aan de nieuwste emissie-eisen. Deze tractoren zijn voorzien van continu variabele transmissie (CVT), ontworpen voor soepel en naadloos schakelen bij wisselende omstandigheden. De bediening gebeurt met één pedaal voor zowel rijsnelheid als motortoerental. De transmissie past zich automatisch aan de belastingsomstandigheden aan en levert de gewenste snelheid. Met de zogenaamde 'shuttle'-omkeerschakeling kan van richting veranderd worden. Model 45D is voorzien van een 45-pk motor en levert daarmee levert daarmee een koppel van 140 Nm.

Voets is op de beurs te vinden op standnummer 628.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM