Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Boomer 45D Turbo voor gemeente Roosendaal

dinsdag 26 april 2016

Vorige week werd een Boomer 45D Turbo afgeleverd bij gemeente Roosendaal door ZHE West-Brabant. Bij de tractor werd tevens een Agrimaster K2-klepelmaaier en een Greentech-stronkenfrees geleverd.

De New Holland Boomer 45D-trekker met 68pk is voorzien van 'full options', waaronder fronthef met aftakas en twee dubbelwerkende ventielen voor en brede banden om het gras zo min mogelijk te beschadigen.

De Agrimaster-maaier is 2,25 meter breed en hangt in de fronthef van de Boomer. De maaier is voorzien van side-shift, vier loopwielen en een rol. Dit zorgt voor wendbaarheid, maar de combinatie van loopwielen en rol voorkomt tegelijkertijd dat de maaier van een stoeprand kan vallen en de klepels in de stoep slaan. In combinatie met de brede banden onder de tractor zorgt dit voor een mooi maaibeeld, zonder in te sporen. De maaier wordt vooral ingezet voor grote gazons in de gemeente.

De stronkenfrees is aftakas-aangedreven. Alle functies zijn elektrisch bediend. Dit zorgt voor precisie en het grootste freesrendement. Verder is de stronkenfrees uitgerust met spatschermen.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM