Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Groenkeur lanceert een nieuwe huisstijl

maandag 27 juni 2016

Op 22 juni 2016 jl. lanceerde Stichting Groenkeur de nieuwe huisstijl tijdens het middagcongres 'Groenspiratie'. Na 13 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitstraling.

De eerste editie van ‘Groenspiratie’ op het fort Wierickerschans in Bodegraven werd goed bezocht. Naast de introductie van de nieuwe huisstijl en de onthulling van het logo waren er sprekers die vanuit hun werkveld nieuwe ontwikkelingen, maatschappelijke bewegingen en innovatie belichtten. Zo maakte de creatieve geest achter avonturenpark Wildland, Jan Kempe, de congresbezoekers deelgenoot van de totstandkoming van dit dierenpark. Boudewijn Tooren vertelde over gebiedsontwikkelingsprojecten in de provincie Noord-Brabant. Ook wijnboer en programmamaker Ilja Gort verhaalde over ondernemerschap. Kwaliteit liep als een rode draad door het programma.

Groenkeur is het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, dak- en gevelbegroeners en duurzame boomkwekerijproducten. Een Groenkeur-certificaat verzekert dat de kwaliteit periodiek wordt gecontroleerd door een onafhankelijke certificatie-instelling. De stichting richt zich hiermee op het verbeteren van het kwaliteitsniveau van ondernemers en het bieden van garanties aan de opdrachtgevers. Dit zijn zowel consumenten als professionele opdrachtgevers.


door Peter Jansen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM