Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Griffioen Wassenaar nu ook in Boskoop

woensdag 8 februari 2017

De nieuwe vestiging van Griffioen Wassenaar in Boskoop
Met ingang van dit jaar heeft Griffioen Wassenaar een nieuwe vestiging in gebruik genomen in Boskoop, met het oog op de uitbreiding van de activiteiten.

Vanuit deze vestiging worden tuincentra in Noordwest Europa voorzien van de vaste planten in de bekende vierkante 11 centimeter potten, het Hello Garden concept. De vestiging in Wassenaar gaat zich volledig richten op vaste planten voor het openbaar groen, Greentocolour. Door deze twee onderdelen te scheiden kunnen de interne en externe logistiek worden verbeterd.

Sortiment opnieuw uitgebreid
Het Greentocolour-concept blijft zich ontwikkelen. Het sortiment vaste planten, dat dient te voldoen aan 21 voorwaarden, wordt ook dit jaar weer uitgebreid. De soorten die mogen toetreden worden in de praktijk getest en worden pas na gebleken geschiktheid meegenomen in de ontwerpen. Michelle de Roo vormt sinds kort, naast Frank Groeneweg, het ontwerpteam voor Greentocolour. De Roo heeft een achtergrond als landschapsontwerper en is goed in staat om vaste planten beplantingen toe te passen in combinatie met andere beplantingstypen.

Extra type mengsel
Een goede grondvoorbereiding is één van de vier pijlers van het Greentocolour-concept. Het is essentieel voor een succesvol resultaat. Aangezien er steeds meer opdrachten worden uitgevoerd op locaties waar extreem droge omstandigheden zich voordoen heeft Griffioen samen met leveranciers een extra type mengsel ontwikkeld waarin de opslag van water belangrijk is. Binnenkort brengt Griffioen hier meer over naar buiten.


door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM