Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Test zelf bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers

donderdag 1 juni 2017

Stihl FSA 130
Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission nemen verschillende grote leveranciers hun assortiment aan bosmaaiers, kettingzagen en bladblazers mee. Zo hebben onder meer Stihl en Husqvarna hun deelname op 15 juni al toegezegd.

Stihl zal naar Den Dungen komen met zijn accu showtrailer om alle professionele accumachines te laten zien en demonstreren, waaronder de BGA 100 en de nieuwe FSA 130 en HSA 94. De Stihl BGA 100 is een handgedragen accubladblazer die een blaaskracht tot 17 newton kan ontwikkelen. De machine werkt geruisloos en kan daardoor prima worden ingezet in woonzones, parken en begraafplaatsen. De nieuwe FSA 130 accubosmaaier wordt ook getoond. De bosmaaier wordt aangedreven door een lithium-ionaccu van 36 V. Daarnaast zijn de twee nieuwste accuheggenscharen van Stihl te zien: de Stihl HSA 94 R en HSA 94 T.

Husqvarna presenteert voltallige accu range
Husqvarna presenteert op de GTH Demo-Doe-Dag zijn voltallige accu range. Daarnaast zal het bedrijf, in samenwerking met IPS Groen Support, de IPS accu oplaad oplossing laten zien. Accu-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, maar dan zonder de rook en met weinig trillingen. De accu's zijn verwisselbaar, zodat een lege accu omgeruild kan worden met een volle en er doorgewerkt kan worden. Bezoekers kunnen alle accumachines van Husqvarna zelf testen. Het gaat daarbij om accu heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en trimmers. Verder zal er op de stand van Husqvarna een zero emissie aanhanger getoond worden die onder andere voorzien is van zonnepanelen.

Alle machines zijn op donderdag 15 juni in actie te zien tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission. Het evenement vindt plaats van 13:00 tot 16:00 uur in Den Dungen. Deelname is gratis; aanmelden kan hier.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM