Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Internationaal bezoek op GTH Demo-Doe-Dag

woensdag 7 juni 2017

Ambrogio L400
Verschillende buitenlandse bedrijven maken op donderdag 15 juni de reis naar Den Dungen. Zo is het Belgische Eurogarden één van de aanwezigen op de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.

Eurogarden is aanwezig met de merken Cramer, Echo en Ambrogio. Van Ambrogio wordt een robotmaaier getoond, terwijl het assortiment van Cramer bestaat uit een veegmachine (Cramer Domus Akku op 82 Volt batterij) en een blad- en afvalzuiger (Cramer LS5000 E SW op 36 Volt batterij).

Van Echo zal de lijn 50 Volt battery tools te zien zijn. Deze productlijn omvat een bladblazer (DPB-600), een heggenschaar (DHC-200) en een bosmaaier (DSRM-300), allen op 50 Volt batterij. Er zijn uitwisselbare batterijen beschikbaar: 2 Ah batterij, 4 Ah batterij & 16 Ah backpack. Elk toestel is verkrijgbaar met of zonder batterij.

Alle machines zijn op donderdag 15 juni in actie te zien tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission. Het evenement vindt plaats van 13:00 tot 16:00 uur in het park aan Rijndonksestraat 2a, 5275 HJ Den Dungen, Nederland. Deelname is gratis; aanmelden kan hier. Bekijk ook de Facebook-pagina van het evenement.


door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM