Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Agrometius nieuwe distributeur van Precision Makers

donderdag 6 juli 2017

Precision Makers draagt de verkoop- en serviceactiviteiten over aan Agrometius.

Het bedrijf wil zich daarmee meer focussen op waar het naar eigen zeggen goed in is: het ontwikkelen en produceren van nieuwe toepassingen en technieken. Agrometius is gespecialiseerd in GPS-besturing en precisielandbouw en heeft meer capaciteit om de systemen te verkopen, installeren en ondersteunen.

Autonome maaiers
Precision Makers is onder meer bekend van de Greenbot en oplossingen voor volledig autonome tractoren en maaiers. Het bedrijf is onderdeel van de Dutch Power Company en naar eigen zeggen wereldwijd het eerste bedrijf dat een praktijkrijp systeem voor autonome besturing van landbouwvoertuigen op de markt bracht. De afgelopen jaren werden wereldwijd systemen verkocht voor gebruik in de fruitteelt, op golfbanen en op akkers. De Greenbot is de eigen autonome "trekker" die samen met zusterbedrijf Conver werd ontwikkeld.

Distributeur Benelux en Duitsland
In Agrometius heeft Precision Makers een partner gevonden die, met ruim 50 specialisten, zeer goed in staat is om de systemen te installeren, te onderhouden en te ondersteunen, zo valt te lezen in het persbericht. Agrometius is onderdeel van Royal Reesink NV en biedt een one-stop-shop van producten en diensten voor precisielandbouw en GPS-besturing. 'De producten van Precision Makers zijn een waardevolle toevoeging aan ons huidige productportfolio en helpen onze klanten om nog efficiƫnter te werken met een hoge continue kwaliteit', aldus directeur Dennis Nijland.

De komende maanden staan in het teken van kennisoverdracht en het overdragen van de huidige gebruikers. Beide partijen zijn per direct op zoek naar nieuwe werknemers.

Op de foto: Allard Martinet, directeur Precision Makers (l) en Dennis Nijland, directeur Agrometius

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM