Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Branchevereniging VHG biedt kijkje achter de schermen bij hovenier

dinsdag 12 september 2017

Branchevereniging VHG organiseert op zaterdag 23 september weer de Landelijke Open Dag. Hoveniers uit het hele land laten tijdens dit inspirerende evenement zien hoe het er bij hen achter de schermen aan toe gaat.

Bezoekers kunnen zich aanmelden op de website van branchevereniging VHG (voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters).

Aanleg en onderhoud
Tijdens deze dag, die openen bedrijven in de groene sector in het hele land hun deuren voor publiek. Verschillende hoveniers staan klaar om bezoekers op hun bedrijf te ontvangen. Ze zijn graag bereid om te vertellen wat er komt kijken bij een goede aanleg en onderhoud van een mooie tuin.

Vrijblijvend advies
Bezoekers kunnen zich vrijblijvend laten adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van de tuin. Ook kunnen zij vragen stellen over planten, tuinen en tuinieren en de laatste tuintrends ontdekken en zich laten inspireren.

Promotie onder jongeren
Volgens de organisatie is de open dag een unieke gelegenheid om het contact met bestaande relaties te verdiepen, de regionale bekendheid te vergroten, nieuwe contacten op te doen en zelfs opdrachten binnen te halen. Ook is het een uitstekend instrument voor promotie onder jongeren die voor hun beroepskeuze staan en versterking van het imago van 'de hovenier als professional'.

Ziehier een lijst van deelnemende hoveniersbedrijven aan de open dag.

bron: vhg.org

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM