Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Herco introduceert zero turn-maaiers van Encore

woensdag 13 september 2017

In Noord-Amerika kiest de meerderheid van de professionele gebruikers voor een zero turn-maaier. Daar zijn er fabrikanten die al decennia dit type maaier ontwikkelen. Een van die fabrikanten is Encore, gevestigd in Nebraska. Herco Machinery vertegenwoordigt de maaiers van dit merk in de Benelux.

Het Europese Encore-assortiment is compact en overzichtelijk. Het omvat drie type machines in vijf modellen. De compacte Fuzion (86 en 107 cm werkbreedte) is het instapmodel. De Edge-serie (122 en 132 cm werkbreedte) en de Caliber (132 cm werkbreedte) zullen sneller de professionele gebruikers aanspreken.

Alle Encore-modellen worden aangedreven door krachtige Kawasaki-motoren. Elk type, ook het instapmodel Fuzion, is voorzien van gelaste maaidekken die tot een lage minimum maaihoogte van 2,5 cm kunnen worden ingesteld. Verder onderscheiden de maaiers zich door hun extra grote benzinetanken (tot 53 liter) en de hoge rijsnelheid (tot 19 km/u).

Wie de maaiers wil testen, kan vandaag en morgen al terecht op Groentechniek Holland. Ook tijdens de Nationale Grasdag kunnen bezoekers een testrit maken met een Edge of Caliber. Van de Fuzion is een pre-productiemodel te bezichtigen. Dit model is beschikbaar vanaf het seizoen 2018.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM