Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Inschrijving Waterinnovatieprijs met een week verlengd

vrijdag 22 september 2017

De deadline om in te inschrijven voor de Waterinnovatieprijs 2017 is met een week verlengd. Innovaties kunnen nog ingezonden worden tot 29 september, meldt de Unie van Waterschappen in een persbericht.

De Unie van Waterschappen en de NWB Bank reiken de Waterinnovatieprijs uit in de categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water. Iedereen kan meedoen; overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Er kunnen één of meerdere projecten worden ingeschreven in één van de vier categorieën.

Uitblinkers
Om kans te maken op de Waterinnovatieprijs moet de inzending uitblinken in innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Het project mag al zijn uitgevoerd, maar ook projecten die nog in de planfase zitten, zijn van harte welkom. Zelfs projecten die al eerder hebben meegedaan aan de Waterinnovatieprijs kunnen opnieuw deelnemen als er een duidelijke ontwikkeling in het project zichtbaar is. De prijzen worden uitgereikt op 27 november tijdens de Markt- en Innovatiedag Waterschappen 2017 in Amersfoort.

Inschrijven kan via waterinnovatieprijs.nl. Meer weten? In Stad+Blauw 2 verscheen een uitgebreid artikel over de Waterinnovatieprijs 2017.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM