Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Yanmar terug bij Lozeman Tuinmachines

dinsdag 13 februari 2018

Na een afwezigheid van drie jaar van Yanmar bij Lozeman Tuin- en Parkmachines, heeft het bedrijf een dealerschap van het merk op zich genomen.

Lozeman importeerde de Yanmar-machines tot 2014, waarna Louis Nagel het importeurschap overnam. In 2016 stopte Nagel echter met alle bedrijfsactiviteiten. Het merk is nu terug bij Lozeman, maar dan in de vorm van een dealerschap. Beide partijen zijn blij om opnieuw de samenwerking met elkaar aan te gaan.

Vertrouwen
Lozeman over de samenwerking: 'Yanmar is een merk waar we de toekomst mee inkunnen. Vanaf januari 2019 zullen opnieuw de emissie-eisen worden aangescherpt. Yanmar is een van de merken die bereid is om de hoge investeringen te doen om hun compact-trekker 'Europa-proof' te maken. Wij kijken bij Lozeman Tuinmachines met veel vertrouwen naar de toekomst van Yanmar in Nederland.'

Yanmar is dus enige tijd uit het pakket van Lozeman geweest. Het bedrijf is in de tussentijd wel gewoon service en onderhoud blijven verlenen aan Yanmar-tractoren. 'Hiermee hebben wij de technische kennis van Yanmar al die tijd up-to-date gehouden', aldus Lozeman.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM