Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

PHC introduceert video 'Grond is een levend organisme'

dinsdag 13 februari 2018

Plant Health Cure (PHC) presenteert een nieuwe filmproductie die in 12 minuten een compleet beeld geeft van de groeiomstandigheden van planten in de grond.

In de video wordt uitgelegd hoe de wortels van planten groeien en hun weg vinden in de bodem. Er wordt met name aandacht besteed aan het belang van een goede bodem, omdat dit vaak wordt onderschat. Terwijl dit juist essentieel is voor een gezonde plant.

Gezonde planten

Een gezonde, voedingsrijke bodem maakt het voor de wortels gemakkelijker om zich dieper te vestigen dan in een uitgeputte bodem. Een goede bodem zorgt voor gezonde planten en gezonde planten zorgen voor een goede oogst. En dat is waar PHC naar streeft: gezond en veilig voedsel en minder CO2 in de atmosfeer. Daarom wil PHC met deze video het belang van een sterke en gezonde bodem onder de aandacht brengen aan alle telers, adviseurs, onderzoekers, leraren en andere belangstellenden in de wereld.

Een belangrijke vraag die we onszelf kunnen stellen is: Hoe kunnen we de grond verbeteren? PHC geeft in haar video op een heldere en eenvoudige manier antwoord op deze vraag. De film met als titel: 'Grond is een levend organisme' is hieronder te bekijken. Op de website van PHC is meer informatie te vinden over bodemversterking.door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM