Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Basisscholen kunnen weer bloembollenpakket aanvragen

woensdag 16 mei 2018

Basisscholen kunnen zich weer inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4kids. De internationale campagne wil basisschoolkinderen op een interactieve en spannende manier kennis laten maken met bloembollen.

Het bloembollenpakket heeft alle ingrediƫnten om op een educatieve manier kinderen te laten zien en ervaren hoe bloembollen uitgroeien tot kleurrijke bloemen: verschillende soorten bloembollen, schepjes, plantenstekers, werkboekjes en een lesondersteuning voor de docent. Aan Bulbs4kids is ook een foto- en videowedstrijd verbonden.

Leraren schrijven hun klas in op www.bulbs4kids.com. Zij ontvangen vervolgens in het najaar - als het plantseizoen begint - het gratis bloembollenpakket. Aan deelname zijn voorwaarden verbonden, deze zijn te vinden op de site. De pakketten van Bulbs4kids worden aangeboden aan basisscholen in Nederland, Duitsland, Engeland, Canada en Frankrijk. Er zijn 2.775 pakketten beschikbaar, waarvan 425 voor Nederlandse basisscholen.

Het initiatief is afkomstig van iBulb, de promotieorganisatie voor de bloembollensector. Het is het vijfde jaar op een rij dat iBulb deze campagne mogelijk maakt. Vorig jaar werden in Nederland zo'n 400 pakketten verdeeld.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM