Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Drie redenen om het symposium Climate Trees niet te missen

vrijdag 15 juni 2018

Welke bomen lenen zich als toekomstig sortiment, en hoe kunnen we er zeker van zijn dat juist deze gekweekt worden? Kom 20 juni naar het symposium Climate Trees en leer er meer over! Heb je je nog niet aangemeld? Wij geven je drie redenen om dat te doen.

1. Ontmoet uw collega's (en anderen!)
Er hebben zich al volop mensen aangemeld voor het symposium. Deelnemers komen uit de volledige breedte van de sector: beheerders, boomverzorgers, ontwerpers en kwekers. Tijdens de lunch en de borrel is er voldoende gelegenheid om een praatje te maken met (nog onbekende) vakgenoten.

2. Leer van het internationale tintje én de diverse professies
Het symposium onderscheidt zich door een internationaal tintje, met naast sprekers Jaap Smit en Henry Kuppen ook Klaus Körber (Bayerischen Landesanstalt in Veitshöchheim, D), Keith Sacre (Barcham Trees, VK) en Andrew Hirons (University Centre Myerscough, VK). Daarnaast worden tree elevator pitches verzorgd door Martien Mantje (Boomkwekerij Udenhout), Carlos Verhelst (Batouwe Boomkwekerijen) en Christoph Dirksen (Baumschule Wilhelm Ley). Interessant is ook dat zowel sprekers als bezoekers werkzaam zijn in verschillende hoeken van de sector. Zo wordt tijdens de dag een genuanceerd beeld geschetst van de problematiek, en worden vanuit meerdere kanten oplossingen belicht.

3. Er valt voor ieder iets te leren
Weet u dat u bij het ontwerp rekening moet houden met een veranderd klimaat, maar doet u er in de praktijk weinig mee? Weet u niet zo goed waar te beginnen, en welke bronnen u hiervoor moet raadplegen? Weet u niet goed waar een "klimaatbestendige boom" aan moet voldoen? Weet u van een paar bomen dat ze het goed zullen doen in een veranderd klimaat, maar bent u bang dat u hiermee een te weinig diverse aanplant selecteert? Of vraagt u zich als kweker weleens af of u straks wel aan de vraag zult voldoen, of weet u niet goed wat u moet kweken?

Beantwoordt u een van deze vragen met 'ja'? Dan is het symposium iets voor u! Er wordt een breed palet aan thema's beantwoord, die allemaal in relatie staan met bovenstaande vragen. Kaarten zijn nog beschikbaar, dus reserveer snel op: www.climatetrees.eu!

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM