Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Nationale Demodag Hoveniers zet de levende tuin centraal

donderdag 21 juni 2018

De Nationale Demodag Hoveniers heeft niet alleen een nieuwe naam, ook valt er meer te leren over diverse onderwerpen dan voorgaande jaren. Het thema van de demodag is dit jaar 'De levende tuin'. En dat zie je terug op de sterk uitgebreide onderwerpenmarkt met bomen en plantgoed, biologische plaagbeheersing en tuinbenodigdheden.

René de Munnik (manager communicatie bij Advanta): 'We willen met deze praktijkdag de focus verbreden tot de levende tuin. Dat betekent naast aandacht voor het gazon meer ruimte voor beplanting. de aanpassing in de naam. 'Nationaal' en 'Demodag' zijn uiteraard gebleven. We richten ons met deze landelijke vakdag op alle groenprofessionals in Nederland.'

Met twee benen in de praktijk
'Naast de onderwerpenmarkt zijn er verschillende demo's te zien. Het is juist het demo-aspect dat onze dag onderscheidt van andere bijeenkomsten en events. Onderhoudsmachines zie je hier ook daadwerkelijk in actie en je staat met twee benen in de praktijk. We willen pertinent geen beurs zijn met statische opstellingen!' De Nationale Demodag Hoveniers vindt op 19 september 2018 plaats in het Brabantse Biezenmortel. Gratis aanmelden kan op de website.


door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM