Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Nieuw in het assortiment van Josta: Verticuteermachine Mossrider

woensdag 4 juli 2018

Josta Gazonverzorging - Tuin en Park heeft sinds kort een nieuwe verticuteermachine in het assortiment: de Mossrider M102/M132. Deze machine slaat het mos en het dode gras uit de grasmat en is ideaal voor het onder houden van de grotere gazons.

De Mossrider doet dit zonder de aandrijving van een motor. De machine drijft zichzelf aan doormiddel van een sterprikrol. Op de website van Josta is een filmpje van de machine te zien, maar tijdens de Demodag Hoveniers in september wordt de verticuteermachine live gedemonstreerd door Josta.

Aanmelden
Het evenement heeft een doorlopend programma van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis na inschrijving op www.demodaghoveniers.nl.

Nationale Demodag Hoveniers is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain Advanta en meststoffenleverancier DCM en wordt mede mogelijk gemaakt door Stierman de Leeuw, Stihl, Kuypers Graszoden, Vredo, Lankhaar, Etesia, Herco Machinery, Van den Borne, Josta, Fertilab, Rajo, Wolterinck, Biocontrole, Groenbeurs Haaren, Donar Groen, Simpul, Hedge to Go en Auga.


door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM