Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Uitgelicht: de Hemos Excentrac

maandag 9 juli 2018

Stad+Groen 4 staat binnenkort geheel in het teken van bermmaaien. Hierbij lichten we alvast één machine uit: de Hemos Excentrac.

De Excentrac, begin 2017 op de markt gebracht, is het nieuwste kunststukje van machinefabrikant Hemos uit Meppel. De machine is ontworpen voor onderhoud aan bermen en sloten. De Excentrac is een multifunctioneel werkvoertuig met een hydraulische arm.

Veilige combinatie

Deze hydraulische arm is gemonteerd op een steun (zoals een graafmachine) waarop de cabine afzonderlijk kan worden gedraaid. Op deze manier kan de arm in alle mogelijke werkposities worden geroteerd met een perfect zicht op het werk vanuit de cabine. Voor transport kan de arm op een steun aan de achterzijde worden geplaatst en kan de cabine in de transportstand worden gedraaid. Dit maakt de Excentrac een veilige combinatie voor transport op de openbare weg. Hemos heeft inmiddels al meerdere leveringen van de Excentrac gedaan.

Stad+Groen 4 ligt eind juli bij alle abonnees op de mat. De special bevat de laatste ontwikkelingen op het gebied van bermmaaien, zoals de nieuwste machines en achtergrondartikelen over veiligheid en de kentekenplicht.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM