Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Nieuw bedrijfspand voor Verheij Integrale groenzorg

dinsdag 10 juli 2018

Foto: Van der Wal Fotografie en Film
Op 6 juli is aan de Kweldamweg in Sliedrecht de symbolische eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfspand van Verheij Integrale groenzorg.

Algemeen directeur Dick Verheij zette het bouwproces officieel in gang, geassisteerd door zijn jongste zoon Daniƫl en in bijzijn van het personeel van Verheij, hun partners en kinderen en de familie Verheij.

Praktisch en transparant

'Bij de groei van Verheij past een nieuw en groter pand', benadrukt Verheij. 'Het nieuwe bedrijfspand geeft ons de ruimte die we nodig hadden, maar onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst. We bouwen een robuust, modern en duurzaam pand dat klaar is voor volgende generaties. Het nieuwe pand laat het karakter van Verheij zien: praktisch en transparant.'

Groei

Sinds het huidige pand van Verheij aan de Kweldamweg staat - achttien jaar - is het groenvoorzieningsbedrijf ongeveer vervijfvoudigd. Het Sliedrechtse bedrijf is uitgegroeid tot een modern bedrijf met grote landelijke opdrachtgevers, een integrale en innovatieve aanpak van groenonderhoud en tuinaanleg en een uitgebreid machine- en wagenpark. Momenteel werken bij Verheij ongeveer 125 vaste medewerkers.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM