Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Perruzo ruimste assortiment klepelmaaiers blijft groeien

maandag 16 juli 2018

Koala Rugby in actie
Het Italiaanse Peruzzo bleef in zijn zestigjarige bestaan steeds het klepelmaaien trouw en ging heel die tijd onophoudelijk verder met het ontwikkelen van dit concept. Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het merk het meest uitgebreide aanbod op de markt. Voor iedere maaitoepassing is er dus wel een gepaste Peruzzo te vinden.

Steeds meer hoveniers kiezen voor de compacte Koala klepelmaaiers met opvang. Je kan er immers niet alleen mee maaien, maar ook mee verticuteren. Dankzij het gepatenteerde klepelsysteem is het zelfs mogelijk om in één beweging te maaien, te verticuteren en alles ineens op te ruimen. Het spreekt voor zich dat dit enorme tijdswinst oplevert.

Particulier gebruik
Dankzij zijn lage gewicht en compacte formaat (er is reeds een Koala met een werkbreedte van één meter) is het toestel ook perfect inzetbaar in particuliere tuinen. Bovendien kan je er in de herfst ook eenvoudig blad mee oprapen. De Koala kreeg net zoals zijn grotere broer de Panther onlangs een aantal extra ventilatiesleuven, waardoor de opvangkwaliteit verhoogd wordt. Een mooi bewijs dat Peruzzo niet op zijn lauweren rust, zelfs niet als het om één van zijn bestsellers gaat.

Nationale Demodag Hoveniers
Het assortiment, zowel hydraulisch als PTO-aangedreven, blijft ondertussen maar verder groeien. U kan Peruzzo vinden op de stand van Herco Machinery op onder andere de Nationale Demodag Hoveniers. De aanwezige productspecialisten staan u graag te woord.

Aanmelden
Het evenement heeft een doorlopend programma van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis na inschrijving op www.demodaghoveniers.nl.

Nationale Demodag Hoveniers is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain Advanta en meststoffenleverancier DCM en wordt mede mogelijk gemaakt door Stierman de Leeuw, Stihl, Kuypers Graszoden, Vredo, Lankhaar, Etesia, Herco Machinery, Van den Borne, Josta, Fertilab, Rajo, Wolterinck, Biocontrole, Groenbeurs Haaren, Donar Groen, Simpul, Hedge to Go, Makita en Auga.


door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM