Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Doorgezaaide grasmat direct te betreden met Vredo doorzaaimachines

donderdag 19 juli 2018

Voor veel grasmatten met een hoge betredingsgraad is het cruciaal dat deze na het doorzaaien direct weer te betreden zijn. Zo ontstaan groene trapvelden, strakke bermen en fraaie parken. De allrounders Vredo Compact en Super Compact doorzaaimachines zorgen in de gewenste werkbreedte voor een optimaal resultaat.

Door met de Vredo Compact en Supercompact door te zaaien wordt de huidige grasmat behouden en worden open en verdroogde plekken in een mum van tijd gerepareerd. De grasmat wordt verjongd en onkruid krijgt nagenoeg geen kans door de snelle dichtgroei van de zode. Dat komt door het dubbel-schijvenprincipe waarmee het graszaad nauwkeurig in de bodem gedoseerd wordt.

Hoog ontkiemingspercentage
Bij het doorzaaien wordt het graszaad efficiƫnt en doelgericht ingezet. Belangrijke factoren zoals vochtige aarde, warmte, licht en lucht zorgen voor een ontkiemingspercentage tot 96 procent van het graszaad. De Vredo Compact en Supercompact zijn te zien tijdens de Nationale Demodag Hoveniers.

Aanmelden
Het evenement heeft een doorlopend programma van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis na inschrijving op www.demodaghoveniers.nl.

Nationale Demodag Hoveniers is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain Advanta en meststoffenleverancier DCM en wordt mede mogelijk gemaakt door Stierman de Leeuw, Stihl, Kuypers Graszoden, Vredo, Lankhaar, Etesia, Herco Machinery, Van den Borne, Josta, Fertilab, Rajo, Wolterinck, Biocontrole, Groenbeurs Haaren, Donar Groen, Simpul, Hedge to Go, Makita en Auga.door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM