Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

De eerste nieuwe Toro Groundsmasters 4010 voor Engelen Groen Uden

woensdag 16 april 2014

Engelen Groen Uden heeft in Nederland als eerste de nieuwe Toro Groundsmasters 4010 met een vermogen van 54 pk aangeschaft. Deze machines voldoen aan de huidige milieu eisen en de eisen die in de nabije toekomst gesteld zijn. Gebr. Bonenkamp uit IJsselstein leverde onlangs deze machines af in Uden. Deze machines zullen met name worden ingezet in de Gemeente Nijmegen.

De nieuwe Toro Groundsmaster 4010 is een sterkste en productieve maaier. De betreffende machines zijn voorzien van een Yanmar turbo dieselmotor met een vermogen van 54 pk en voldoen aan de zeer strenge Tier IV norm. De GM4010-D is voorzien van een continue 4-wiel aandrijving en zorgt voor de gewenste tractie, ook op hellingen, zowel in voor- als achteruit. Uitgerust met het Smart Power Control tractie systeem. De machine past de snelheid automatisch aan, al naar gelang de omstandigheden. Bij het maaien van hoog gras wordt de snelheid automatisch verlaagd en blijft de rotatiesnelheid van de maaimessen constant. De SmartCool koelventilator met automatisch omkeermechanisme houdt de motor koel, de ventilator draait korte tijd in tegengestelde richting om afval uit het luchtinlaatsysteem te blazen. De All time traction assist helpt de bestuurder automatisch bij het rijden op zachte of extreme ondergronden en fungeert als een automatisch sper differentieel.

De aanschaf van de Toro maaiers past in het beleid van Engelen Groen Uden. Duurzaam ondernemen gaat samen met verstandig omgaan met groen, zowel in de aanleg en het herstel als in het onderhoud. Dat vraagt in eerste instantie om geschoolde medewerkers en geavanceerde machines. De Toro GM4010 serie is dan ook een professionele aanvulling op dit beleid en geeft een duidelijke meerwaarde.Daarnaast heeft de efficiency van de machine een belangrijke rol gespeeld om over te gaan tot de aanschaf van deze Toro maaiers. Door de ideale combinatie van veelzijdige inzetbaarheid en lage exploitatiekosten ontstaat een situatie waarbij economische motieven uitstekend samengaan met groen en duurzaam ondernemen.GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM