Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Import Yanmar naar Louis Nagel

maandag 16 juni 2014

Geert Jaspers van Louis Nagel meldt dat met ingang van 1 juli zijn bedrijf de officiƫle importeur van de Yanmar compact tractoren over zal nemen.

Jaspers: 'Wij zijn in de hogere pk klassen voldoende vertegenwoordigd met Landini en Cormick. Alleen in de compact klasse hadden wij niets. De moeder van Landini en Cormick, Argo verkoopt onder eigen label wel compact tractoren, maar dat zijn eigenlijk Kioti tractoren. Omdat Kioti in Nederland bij Pols zit konden wij deze niet opnemen. Yanmar is wat dat betreft een goed alternatief. Het bedrijf heeft een goede reputatie. Ook al is het marktaandeel in Nederland nooit erg hoog geweest.'
In eerste instantie zal Louis Nagel compacts van Yanmar tot 50 PK gaan verkopen. Jaspers hierover: 'Yanmar heeft al aangeven dat ze ook met tractoren met een traploze transmissie tot 60 en 70 pk gaan komen. Ook die machines zijn welkom. Zeker in combinatie met de mogelijjkkgheden van Probotiq.
Yanmar werd voorheen in Nederland verkocht door Lozeman. Gerben Lozeman van dit bedrijf meldde enige maanden geleden op deze site dat Yanmar het contract had opgezegd en dat het op zoek was naar een nieuwe importeur. Lozeman verwachtte bij die gelegenheid dat de eigen vestiging van Yanmar het import zou gaan verzorgen.
GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM